Küçük Çocukları Taciz Eden Sanıktan Pişkin Savunma: Başka Cinsel İstismar Suçundan Yakalandım - Son Dakika
Güncel

Küçük Çocukları Taciz Eden Sanıktan Pişkin Savunma: Başka Cinsel İstismar Suçundan Yakalandım

İzmir'de, kendisini spor hocası olarak tanıtan ve okul çevrelerinde küçük çocukları taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan şüphelinin yargılanmasına başlandı. Sanık, mahkemede tacizden değil başka bir cinsel istismar suçundan arandığı için yakalandığını söyledi.

19.09.2018 10:00  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, kendisini spor hocası olarak tanıtan ve okul çevrelerinde küçük çocukları taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan Erman Akçam'ın yargılanmasına başlandı. Olaydan sonra verdiği ifadede suçunu kabul eden ve tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen sanık, mahkemede ise suçsuz olduğunu, tacizden değil başka bir cinsel istismar suçundan arandığı için yakalandığını söyledi.

SPOR HOCASI OLARAK TANITIP TACİZ ETTİ

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl ekim ayında iddiaya göre kendisini spor hocası olarak tanıtıp, küçük yaştaki çocukları taciz eden Erman Akçam'ı, teknik ve fiziki takip sonucu Çiçek Mahallesi 1637 sokakta yakalayarak gözaltına aldı. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen ve üzerinde başkası adına hazırlanmış sahte kimlik çıkan Erman Akçam'ın 10 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

'ÇOCUĞA TACİZ SUÇUNDAN' DAVA AÇILDI

Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen ve işsiz olduğu öğrenilen Erman Akçam'ın buradaki ifadesinde suçunu itiraf ettiği ve tedaviye ihtiyaç duyduğunu söylediği öğrenildi. Ayrıca Erman Akçam'ın arama çalışmaları sırasında belirlenen güvenlik kameralarında küçük bir kız çocuğuyla konuştuğu anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir apartmanın girişinde küçük kıza bir şeyler söyleyen şüpheli, apartmana giriyor. Küçük kızı apartman girişine çekmeye çalıştığı tahmin edilen şüpheli, kızın uzaklaşmasının ardından peşinden giderek görüntüden kayboluyor. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan Akçam hakkında, 'Küçük yaşta çocuğa taciz' suçundan dava açıldı.

''BEN BAŞKA CİNSEL İSTİSMAR NEDENİYLE YAKALANDIM''

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Erman Akçam, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy Sevindik, müştekiler ve tarafların avukatları katıldı. Duruşma savunmasını yapan ve üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen Erman Akçam, "Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Ben başka bir cinsel istismar nedeniyle karakola götürüldüm. Ancak karşıma yargılama konusu olan bu olay çıktı. Ben mağdurları tanımıyorum. Kendimi jimnastik hocası olarak tanıtmış değilim. Olayla ilgili basında yer alan haberlerdeki küçük kızları taciz ettiği iddia edilen kişinin resimleri bana benzememektedir. Karakolda yapılan teşhis işlemlerini kabul etmiyorum" dedi. Karakoldaki ifadesi hatırlatılan sanık Erman Akçam, karakolda ifade vermediğini öne sürüp, suçlamaları reddetti.

KIZLAR SANIĞI SUÇLADI

Duruşmada psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan mağdur küçük kızlar, sanığın olay günü kendisini jimnastik hocası olarak tanıttığı ve jimnastik hareketleri yapma bahanesiyle kendilerine taciz etmeye çalıştığını belirtti. Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Küçük Çocukları Taciz Eden Sanıktan Pişkin Savunma: Başka Cinsel İstismar Suçundan Yakalandım
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Çocukları Taciz Eden Sanıktan Pişkin Savunma: Başka Cinsel İstismar Suçundan Yakalandım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • hasan: hayvanlar bile vavruya dokunmaz bunların dna sını merak ediyorumtedavi uygulayacaksın olmazlarsa yakacaksın bunları canlı canlı 21 0 Yanıtla
  • Bayburtlu: LAİK ÜLKE HERKES CIPLAK DOLASIR ÖZGÜRLÜK ALTINDA HERTÜRLÜ ZİHNAYI YAPAR İMANSIZLIK BAŞKA BİŞE DEĞİL 5 4 Yanıtla
  • sami: bunlar nasıl olduda böyle çoğaldı 7 0 Yanıtla
  • RABİA: NE YAPACAĞIZ NE YAPALIM ÇOCUKLARIMIZI NASIL KORUYALIM ZİNCİRLESEKMİ KENDİMİZE BAĞLASAKMI BİLEN VARMI DEVLET BUNLARI İDAM ETMELİ VEYA HADIM KURTULURUZ NEFES ALMAMIZ KOLAYLAŞIR BIKTIK YA NEDİR 5 1 Yanıtla
  • Hak: Maalesef Pisliğin kendisi de büyük bir ihtimalle küçük yaşta tacize maruz kalmış. Araştırmalar bunu söylüyor. Eğitim ana okulundan itibaren köklü ve silbaştan olmalı. 4 1 Yanıtla
  • dillerdesin: TAM BİR GERİZEKALIYMIŞ 3 0 Yanıtla
  • ZEYNEP: ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZ ĞELECEĞİMİZ HAYATLARINI MAHF EDEMESSİNİZ ALLAH BÜTÜN ÇOCUKLARI ZALİMLERDEN KORUSUN AMİN 2 1 Yanıtla
  • Sessiz : İrana git madem,, laiklik zoruna gidiyorsa,, orası şeriat ile yönetiliyor, bu kadar basit,, bayburtlu bacım,, 0 0
  • Tokat'ta 86 yaşındaki adam, yarım asırdır leylek yuvasını bakımını yapıyor
    13:27 Tokat'ta 86 yaşındaki adam, yarım asırdır leylek yuvasını bakımını yapıyor

    Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Necati Avşar, evinin yanındaki söğüt ağacında bulunan leylek yuvasının bakım ve onarımını, çocukları ve akrabalarının yardımıyla her yıl bahar ayında leylekler gelmeden önce tamamlıyor. Avşar, yaptığı işten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

  • Kahramanmaraş'taki depremlerde iş yeri yıkılan 3 çocuk annesi kadın, yeniden iş yeri açarak hayata tutunmaya başladı
    13:25 Kahramanmaraş'taki depremlerde iş yeri yıkılan 3 çocuk annesi kadın, yeniden iş yeri açarak hayata tutunmaya başladı

    Hayrullah Mahallesi'nde ayakkabı satışı yapan 3 çocuk annesi Tuğba Şahin (36), depremde iş yerlerinin zarar görmesine rağmen pes etmeyerek yeni bir iş yeri açtıklarını ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, kadın girişimci olarak hizmet vermeye devam ettiğini ve ekonomik özgürlüğünü kazanmanın önemli olduğunu belirtti.

  • SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu
    13:22 SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu

    Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), oda başkanı Hakan Demirgil önderliğinde Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere giyecek desteği sağladı. Demirgil, yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerini belirterek, çocukların eğitimlerine destek olmayı amaçladıklarını ifade etti. Okul müdürü Zekeriya Doğan da yardımların anlamlı olduğunu vurgulayarak, SESOB'a teşekkür etti.

  • Muş Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilere deneme sınavı desteği sağladı
    13:22 Muş Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilere deneme sınavı desteği sağladı

    Muş Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek lise son sınıf öğrencileri ve mezunlara deneme sınavı desteği sağladı. Belediye tarafından düzenlenen deneme sınavına 4 bin 500 kişi katıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, öğrencilere başarı dileğinde bulunarak, belediyenin eğitim odaklı desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Öğrenciler Çanakkale'yi tarihi mekanda öğrendi
    13:22 Öğrenciler Çanakkale'yi tarihi mekanda öğrendi

    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sınıfım Kayseri projesi kapsamında öğrenciler, bin 500 yıllık tarihi Tol Kilisesi'nde Çanakkale Savaşı'nı öğrendi.

  • Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu
    13:21 Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:21 Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir evde yapılan aramada 1 uzun namlulu tüfek, 1 tabanca, 4 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.

  • Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri
    13:20 Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri

    Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde, bir zamanlar erkek egemenliğinin olduğu geleneksel bir Çin gösteri sanatı olan aslan dansına ilgili duyan kadınların sayısı giderek artıyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangdong'dan bildiriyor.


Advertisement