Küçük Levent Manisa'dan Dereceyle Döndü - Son Dakika
Yerel

Küçük Levent Manisa'dan Dereceyle Döndü

Küçük Levent Manisa\'dan Dereceyle Döndü

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürk ilk/ortaokulu öğrencisi Mustafa Saltuk Levent, Manisa’da düzenlenen okullar arası Küçükler-Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları’nda 3’üncü oldu.

16.02.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Atatürk ilk/ortaokulu öğrencisi Mustafa Saltuk Levent, Manisa'da düzenlenen okullar arası Küçükler-Yıldızlar Karate Grup Müsabakaları'nda 3'üncü oldu.

Manisa'da düzenlenen ve 15 ilin katıldığı müsabakalarda 35 kilogramda Bilecik'i temsil eden Mustafa Saltuk Levent, ilk maçta tur atladı. 2'nci maçında Bursalı rakibine yenilen Levent, rakibinin finale çıkmasıyla 3'üncülük için mücadele etti. 3'üncülük maçında Balıkesir bölgesinden Ali Aykut Saka ile karşılaşan Levent, maçı 9-0 alarak 3'üncülük kürsüsündeki yerini aldı. Küçük Levent, müsabakadan aldığı dereceyle 27- 28 Şubat 2015 tarihlerinde Samsun'da yapılacak olan okullar arası Türkiye Karate Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Mustafa Saltuk Levent kendisine destek olan kulüp antrenörü Sami Togay'a ve Bilecik İl Temsilcileri Mustafa ve Azime Afyon'a ayrıca Bozüyük Atatürk ilk/orta okulu müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli ve beden eğitimi öğretmeni Barış Yavaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Levent Manisa'dan Dereceyle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement