Babasıyla cuma namazına giden çocuğun ölümüne neden olan sürücü: Ben de öz evladımı kaybettim, bu acıyı bilirim - Son Dakika
3.Sayfa

Babasıyla cuma namazına giden çocuğun ölümüne neden olan sürücü: Ben de öz evladımı kaybettim, bu acıyı bilirim

Antalya Döşemealtı'nda otomobiliyle seyir halindeyken babasıyla beraber cuma namazına giden 7 yaşındaki küçük çocuğa çarparak ölümüne neden olan kadın sürücü polisteki ifadesinde, "Ben de öz evladımı kazada kaybettim, bu acıyı iyi bilirim" dedi.

20.09.2020 11:24  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Döşemealtı'nda babasıyla beraber cuma namazına giden 7 yaşındaki Ömer Sevban Ergin seyir halindeki otomobilin çarpması ile hayatını kaybetti. Ömer'e çarparak ölümüne neden olan Dilek A. polisteki ifadesinde, "Ben de öz evladımı kazada kaybettim, bu acıyı iyi bilirim" dedi.

KADIN SÜRÜCÜ FENALIK GEÇİRDİ

Kaza, 18 Eylül Cuma günü saat 11.30 sularında, Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi. Babasıyla birlikte cuma namazına gitmek için evinden çıkan ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Ömer Sevban Ergin, Dilek A.'nın kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza sonrası büyük şok yaşayıp feryat eden sürücü Dilek A., ambulanstaki müdahalenin ardından polis merkezine götürüldü.

Cuma namazına giden çocuğu aracıyla çarpıp öldüren: Ben de öz evladımı kaybettim

''BU ACIYI İYİ BİLİRİM''

Dilek A. emniyetteki ilk ifadesinde, kaza yerine yakın olan özel okulda işlemlerini bitirdikten sonra aracıyla hareket ettiğini, seyir halindeyken bir anda karşısına küçük bir çocuğun çıktığını, çarpmamak için çaba sarf etmesine rağmen başarılı olamadığını söyledi. Çocuğa nasıl çarptığını ve fren yapıp yapmadığını hatırlamadığını söyleyen Dilek A., kaza sonrası çocuğun başına giderek ambulans çağrılması için bağırdığını söyledi. Dilek A. ifadesinde "Ben de öz evladımı kazada kaybettim. Konunun önemini, hassasiyetini ve bu acıyı iyi bilirim" dedi. Dilek A., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Babasıyla cuma namazına giden çocuğun ölümüne neden olan sürücü: Ben de öz evladımı kaybettim, bu acıyı bilirim
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Babasıyla cuma namazına giden çocuğun ölümüne neden olan sürücü: Ben de öz evladımı kaybettim, bu acıyı bilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement