Küçük Sporculardan Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Küçük Sporculardan Büyük Başarı

Küçük Sporculardan Büyük Başarı

Bir tür Uzakdoğu Savunma Sporu olan Ninbudo Aikijutsu’da 12 yaşındaki Işıl Deniz Ersoy ve takım arkadaşı 17 yaşındaki Engin Can Akdemir, Karadağ’da yapılan Balkan ve Dünya Şampiyonası’nda ikincilik ve üçüncülük aldı.

15.10.2017 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir tür Uzakdoğu Savunma Sporu olan Ninbudo Aikijutsu'da 12 yaşındaki Işıl Deniz Ersoy ve takım arkadaşı 17 yaşındaki Engin Can Akdemir, Karadağ'da yapılan Balkan ve Dünya Şampiyonası'nda ikincilik ve üçüncülük aldı.

7 yıldır Ninbudo Aikijutsu ile uğraşan ve Antrenör Cihan Özbek ile ulusal ve uluslararası Ju-jitsu hakemi Kubilay Ersoy tarafından çalıştırılan 12 yaşındaki Işıl Deniz Ersoy ve 17 yaşındaki Engin Can Akdemir, Dünya Şampiyonası'nda ikincilik ve üçüncülük elde etti. Işıl Ersoy ve Engin Can Akdemir'in antrenörü Cihan Özbek, yaptığı açıklamada sporcularının uzun zamandan beri çalıştıklarını, bu başarıyı hak ettiklerini belirterek, "Bakanlık tarafından ulusal bir Ju-Jitsu Federasyonu'nun kurulması, bu durumda bulunan tüm sporcuların aldıkları derecelerin bakanlık tarafından onaylanarak, milli sporcu kategorilerine alınmalarını bekliyoruz. Uluslararası yarışmalara Spor Bakanlığı'na bağlı Türkiye Ju-Jitsu Federasyonu olarak katılmak bizim için çok önemli" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Küçük Sporculardan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement