Küçük Yaşta Kaçarak Evlendiği Kocası 11 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika
Güncel

Küçük Yaşta Kaçarak Evlendiği Kocası 11 Yıl Hapis Cezası Aldı

Küçük Yaşta Kaçarak Evlendiği Kocası 11 Yıl Hapis Cezası Aldı

Kırşehir’de 16 yaşındayken kaçarak evlenen ve yaşı o dönemde küçük olduğu için 7 yıl sonra cinsel istismar suçundan 11 yıl hapis cezası alan eşi cezaevine giren genç kadın, 2 çocuğu ile ortada kaldı.

26.12.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de 16 yaşındayken kaçarak evlenen ve yaşı o dönemde küçük olduğu için 7 yıl sonra cinsel istismar suçundan 11 yıl hapis cezası alan eşi cezaevine giren genç kadın, 2 çocuğu ile ortada kaldı.

2008 yılında ailesinin rızası olmadan kaçarak evlenen Fadime Kahraman (22), evliliğinin yedinci yılında evlerine Yargıtay'dan gelen mahkeme celbi ile şok yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan durumlarının çözüme kavuşması için yardım isteyen Kahraman, "2008 yılında eşimle kaçarak evlenmiştik, 2010 yılında ise anne baba rızası ile resmi nikahımız oldu. Bana yardım edin" dedi.

Eşine kaçtığı dönemde ailesinin şikayeti üzerine eşinin 45 gün ceza aldığını söyleyen Fadime Kahraman, "Evlendikten 7 yıl sonra eşime 11 yıl hapis cezası geldi. Şu an 5 aydır hapishanede, iki çocuğum var, mağdurum. Benim durumumda olan çok kişi var. Bu durum için yasal bir düzenleme olması gerektiğini düşünüyorum. Evden kaçtığım için anne ve babamla bir diyaloğumuz yok. 2 çocuğum var. Zaten eşim cezaevine girmeden önce bir şeyler almıştı. Şu an onlarla idare ediyorum. Çocuklarımı bırakabileceğim bir yer olmadığı için çalışamıyorum. Kızım 5, oğlum ise 3 yaşında. Ben yetkililerden eşimden başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.

Özal Kahraman'ın 5 yaşındaki kızı Gülay Kahraman ise, "Babamın annemi kaçırdığı için hapiste olduğunu biliyorum. Gelmeyeceğini de biliyorum. Babam hapisten çıkınca bana çikolata alacak. Jelibon alacak, turşu alacak, eve gelince de ekmek alacak. Babamı istiyorum" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Yaşta Kaçarak Evlendiği Kocası 11 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement