Küçükçekmece Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Küçükçekmece Belediyesinde Devir Teslim Töreni

30 Mart yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilen Temel Karadeniz, düzenlenen törenle başkanlığı Aziz Yeniay'dan devraldı.

07.04.2014 14:54  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilen Temel Karadeniz, düzenlenen törenle başkanlığı Aziz Yeniay'dan devraldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri, basın mensupları ve belediye personeli katıldı.

"KÜÇÜKÇEKMECE'NİN KADERİ DEĞİŞMİŞTİR"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç Törende yaptığı konuşmada, Küçükçekmece'yi 2004 öncesi ve sonrası olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, "Aziz Yeniay AK Parti hizmet anlayışı Küçükçekmece'nin kaderini değiştirmiştir. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Yeni seçilen başkanımız Temel Karadeniz'in bayrağı en yükseğe taşıyacağına eminim" diyerek, Karadeniz'e görevinde başarılar diledi.

"KAZANAN KÜÇÜKÇEKMECE OLDU, KAZANAN HALK OLDU"

Görevi Temel Karadeniz'e devreden Başkan Aziz Yeniay ise, Küçükçekmece'de bugün gelinen nokta itibarıyla mutlu olduklarını ifade ederek, önemli mesafelerin alındığını kaydetti. Yeniay, "Bugün kültürün, sanatın, sporun, kentleşmenin, sağlığın, eğitimin her manada merkezi olan bir Küçükçekmece'ye ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kazanan Küçükçekmece oldu, kazanan halk oldu. Küçükçekmece Türkiye'de yerel yönetim anlayışına örnek modeller ortaya koymuştur. Modern Küçükçekmece'yi inşa ederken, gelecek nesilleri de teminat altına almak gerektiğinin farkındaydık. Küçükçekmece altyapı sorunlarını önemli ölçüde bitirmiş bir ilçedir. Bütçe itibarıyla kendini yönetebilen bir ilçedir" diye konuştu.

"GÜZEL BİR MİRAS DEVRALIYORUZ"

Başkan Yeniay'dan bayrağı devralan Temel Karadeniz ise, 10 yıllık performans süresinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bize güzel bir miras bırakıyorlar. Yeni dönemin yeni binanın hakkını veren bir belediye başkanı olmam için sizlerin duasını rica ediyorum. Umarım bu hızlı geçen dünya hayatına aldanmayan, asıl hayatın bundan sonra gelecek olduğunun farkında olan yöneticiler olarak, bu ilçeyi yönetmeyi Allah hepimize nasip etsin. Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Milletimiz bize hep destek oldu. Aziz Yeniay çıtayı o kadar yükseltti ki, ondan sonra bu çıtayı daha yükseklere taşımak zor olacaktır. Ancak önümüzde hazır projelerin olması işimizi kolaylaştıracaktır" diyerek, kentsel dönüşümle ilgili projelerin takipçisi olarak, Yeniay'dan destek almaya da devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Temel Karadeniz Aziz Yeniay'a plaket ve hediye takdim ederken, Aziz Yeniay da belediyenin mührünü Temel Karadeniz'e devrederek, Karadeniz'e başarılar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement