Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, metrobüs durağının hemen yanında bulunan ve her gün binlerce kişinin geçtiği parkta tartıştığı eski eşini öldürdü ardından da intihar etti.

05.07.2020 11:07  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, Sefaköy Metrobüs Durağı'nın yanında bulunan Atatürk Parkı'nda tabancayla eski eşini yaraladıktan sonra aynı tabancayla intihar etti.

Olay dün 16.30 sıralarında Sefaköy Metrobüs Durağı yanında bulunan Atatürk Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Bayram Ö. 2019 yılında boşandığı eşi İmran E. ile metrobüsten inerek konuşmak için Atatürk Parkı'na geldi. Eski eşi İmran E. ile tekrar bir araya gelmek istediğini söylediği öğrenilen Bayram Ö. isteğinin reddedilmesi üzerine İmran E'ye tabancayla ateş açtı. Eski eşini yaralayan Bayram Ö. daha sonra aynı tabancayla başına ateş etti.

Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti

PARKTA BULUNAN HEMŞİRE KALP MASAJI YAPTI

Silah seslerini duyan vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Bu sırada hemşire olduğu öğrenilen bir kadın ağır yaralanan Bayram Ö'ye kalp masajı yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti

ESKİ KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bayram Ö. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, parkı güvenlik şeridi içine alırken bölgeye kimseyi yaklaştırmadı. Olayda kullanılan tabancaya el konulurken olay yeri inceleme ekipleri parkta uzun süre delil araştırması yaptı.

Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti

"KADIN ADAMA ÜZÜLÜYORDU"

Olayı gören Güngör Koşar, "Durakta minibüs kahyasıyım. 4 el silah sesi duydum. Müdahaleye koştuk. O sırada bir trafik polisinin yardımcı olmak için koştuğunu gördüm. Polisi durdurup 'Nereye koşuyorsun, sana da ateş ederler sen de benim gibi insansın' dedim. Beraber gidelim deyip polisi biraz oyaladım birlikte gittik olan olmuştu. Adam önce kadını vurmuş ardından da kafasına sıkmış. Bir tane bayan hemşireymiş kalp masajı yaptı. Kadın ölmez de adam ölebilir. Çünkü mermi bir taraftan girip bir taraftan çıkmış. Vurduğu kadın da hala adama üzülüyordu. 'Ölme, ölme' diye çırpınıyordu" diye konuştu.

Küçükçekmece\'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Cenk : Evlenmeyin çocuk yapmayın dünyada insan gibi yaşayın 3 0 Yanıtla
  • Okkes: Kimbilir kadın ne yaptı da ölme dedi adama yazık olmuş 1 0 Yanıtla
  • Baris : Bir Insan gibi sevmeyi beceremediniz yau. 0 0 Yanıtla
  • Emre: Herseyi tatlı dil çözer ulan silah alıp vurarak iyi mi ettin kadının seni niye bıraktığı belli 0 0 Yanıtla
  • Ferit: adı üstünde eski eş, senin onunla ne alakan var artık hanzo. hala karısı zannediyor kadını. şimdi git Allaha ver hesabını verebilirsen..bu cehaletle bu ülke nereye kadar gidebilir. 0 0 Yanıtla
  • pala: yazık olmus adama degmezdı be kardes 0 0 Yanıtla
  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti
    15:44 Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti

    Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesinde meydana gelen ev yangınına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı. Yangında evde maddi hasar meydana geldi.

  • Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü
    15:41 Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü

    Karabük'ün Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir aracın çarptığı otomobil kontrolden çıkarak apartmanın bahçesine düştü. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün panikle kazayı bildirmesi ve çevredeki vatandaşların yardıma koşması yer alıyor.


Advertisement