Küçükçekmece'de düzensiz göçmenlere yönelik denetim - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de düzensiz göçmenlere yönelik denetim

Küçükçekmece\'de düzensiz göçmenlere yönelik denetim

Küçükçekmece Emniyet ekipleri, sahilde gerçekleştirdikleri denetimlerde düzensiz göçmen yakalandı.

05.06.2022 00:58  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Emniyet ekipleri, sahilde gerçekleştirdikleri denetimlerde düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, "Göçmen Kaçakçılığı"na yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı yıldırım ve martı ekipleri, çevik kuvvet, önleyici hizmetler ile asayiş ekiplerinden 100 polis, yasa dışı yöntemlerle gelip sahilde dolaşan yabancı uyruklu şahıslara yönelik denetim yaptı.

Polis ekipleri, Menekşe Sahili ile iç kumsal kesiminde gelip denize girmeye çalışan yabancı uyruklu şahıslara yönelik denetimlerde, kimlik kontrolü, Genel Bilgi Taraması, oturma ve çalışma izni, bulunduğu yerin ikameti gibi kontroller yaptı. Kimliği olanlar ise kimliksiz ve oturma izni olmadan dolaşmamaları konusunda uyarıldı.

Kimliği olmayan ve yerleşim yeri İstanbul olmayan 55 düzeniz göçmen işlemleri İl Göç İdaresine götürüldü.

Öte yandan, polis ekipleri, sahilde izinsiz çadır kuran, vatandaşın huzurunu bozan şahıslara uyarılarda bulunurken, vatandaşları yaşanacak hırsızlık olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Polisin uygulamasının hafta sonu boyunca devam edeceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de düzensiz göçmenlere yönelik denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement