Cinsel İstismar Olayıyla Sarsılan Küçükçekmece'den Mide Bulandıran Bir Haber Daha Geldi! - Son Dakika
Güncel

Cinsel İstismar Olayıyla Sarsılan Küçükçekmece'den Mide Bulandıran Bir Haber Daha Geldi!

Küçükçekmece'de, ilçeyi ayağa kaldıran taciz olayıyla ilgili soruşturma sürerken, aynı bölgede 7 yaşındaki kız çocuğu, bir apartmanın 5. katında cinsel tacize uğradı. Küçük kızın bağırması üzerine saldırgan olay yerinden kaçtı.

24.04.2019 16:42  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükcekmece Kanarya Mahallesi'nde 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarın zanlıları henüz yakalanmamışken, bu defa da Atatürk Mahallesi'nde yeni bir cinsel taciz olayı gerçekleştirildi. 7 yaşındaki kız çocuğu, bir apartmanın 5. katında cinsel tacize uğradı. Küçük kızın bağırması üzerine saldırgan olay yerinden kaçtı.

ANNESİ EKMEK ALMAYA GİTMİŞ

Habertürk'ün haberine göre, binanın 5. katında oturan 7 yaşındaki kız çocuğunun annesi ekmek almak için bakkala gitti. O sırada saldırgan apartmandan içeri girerek 5. kata çıktı. Annesinin geldiğini sanarak kapıyı açan küçük kız tacizciyle karşı karşıya kaldı. Tacizci küçük kızın elbiselerini çıkarmaya çalışırken kız çocuğu çığlık attı. Komşuların kapılarını açması üzerine saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

TACİZCİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ

Görgü tanıkları tacizcinin 1.75 cm boyunda, kahverengi montlu, bıyıklı ve kasket şapkalı olduğunu söyledi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7 yaşındaki küçük kız çocuğunu hastaneye götürdü. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından cinsel istismarın olup olmadığı netlik kazanacak. Olay yeri inceleme şubesi ekipleri de saldırgana ait bir iz bulabilmek için binada inceleme yaptı.

Cinsel İstismar Olayıyla Sarsılan Küçükçekmece'den Mide Bulandıran Bir Haber Daha Geldi!

İLÇE 3 GÜNDÜR AYAKTA

Küçükçekmece'de, cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki kız çocuğunun ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Mahalleliyi sokağa döken olayın ardından Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölgedeki güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Çevre sakinlerinin ifadelerine başvurdu.

Olayın duyulmasının ardından Kanarya Polis Merkezi önünde toplanan mahalle sakinleri konunun biran önce aydınlatması için yetkililerden yardım istedi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız evladımız hastanede gözetim altındadır. Süreç, Emniyet Teşkilatımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Resmi olmayan açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA: GEREKLİ TIBBİ VE ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, konuyla ilgili gerekli tıbbi ve adli işlemlerin başlatıldığı belirtilerek, "İl Müdürlüğü ekipleri çocuğumuzun tedavi gördüğü hastaneye giderek aile ile görüşmüş ve aileye destek olmuştur.Aile, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmetlerinden de yararlandırılacaktır" denildi.

İstanbul Küçükçekmece'de, cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki kız çocuğu kapılarının önünde baygın halde bulunmuştu.

Cinsel İstismar Olayıyla Sarsılan Küçükçekmece\'den Mide Bulandıran Bir Haber Daha Geldi!

Son Dakika Güncel Cinsel İstismar Olayıyla Sarsılan Küçükçekmece'den Mide Bulandıran Bir Haber Daha Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (132)

  • Didem : Allah belanızı versin artık yeter yeterrr! 38 0 Yanıtla
  • DİLLERDESİN: mecliste cocuk istismarı araştırılsın diye önerge verilir yok diye eller kalkar bu elleri kaldıranlar bu vebal sizindir allah sizden bunun hesabını soracak sahte müslümanlar 32 3 Yanıtla
  • Deniz: Küçük çocukları yalnız sokağa bırakmayın lütfen.. birşey olmaz demeyin.. anneler babalar.. 33 1 Yanıtla
  • Berk: 3 saat içerisinde kendilerine tüm kanunları çıkaran vekiller yıllardır bu suçla ilgili kanunu çıkaramadınız. İbreti alem için onun uzvunu kesin sondayla yaşasın.Niye bu ağır travmayı kadınlar ve çocuklar yaşıyor. Ey meclis görevini yap. Bu yaratıkları bu devlet beslemek zorunda değil! Bu travmanın geri dönüşü yok yok! Diyanet İşleri Başkanlığı açıkla bu işin dinen tövbesi yok! Bu sapkın fikirliler her kimse kendini kandırmasın. 34 0 Yanıtla
  • tugba: kadın ekmek almaya gıdıyor sapıkta kadından sonra eve cıkıp kızı tacız edıyor o sapık anneyı tanıyor ki anne cıkıcna kızın yanına cıkıyor bence yanı sapık mahalleden biri. 32 0 Yanıtla
  • TS61: İDAMmmmmmmM.Noktaaaaaa. 30 1 Yanıtla
  • Ladin: Eğer istismara uğrayan çocuk TBMM den veya ünlü bir işadamının olsaydı. O sapık saatler içerisinde bulunurdu. Sapıkları hapse atmayın canlı kadavra yapın. Fareler üzerinde değil sapıklar üzerinde deneyler yapılsın. Ne bileyim uzaya fırlatın atmosferde bir insan nasıl yanar test edin. 29 0 Yanıtla
  • Sabriye Gül: Bu gün aynı yerde 7 yaşındaki bir kız çocuğuna daha saldırı gerçekleşmiş.Sözün bittiği yerdeyiz. Bir tane bile yetkili açıklama yapmıyor.Kılıçdaroğlundan başka haber yok.Yazıklar olsun Irmaklarımızı, Leylarımızı daha bir sürü masumu koruyamadık.Verin bu sapıkları kadınların ellerine taşlayarak öldürsünler.Başka çare kalmadı. 28 1 Yanıtla Selim: Artık haberler de Kemal in dayak haberleri ni görmek istemiyoruz.. daha önemli haberler var... Halk idam cezası istiyor 11 5 SS: Gündem Kemal Kılıçdaroğlu yediği Tokat.. 8 7
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement