Küçükçekmece'de "Kitap Festivali" Etkinlikleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de "Kitap Festivali" Etkinlikleri Başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayını Sefaköy’de düzenleyeceği ‘’Kitap Festivali’’ ile renklendirecek.

17.06.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayını Sefaköy'de düzenleyeceği "Kitap Festivali" ile renklendirecek. Yarın başlayacak ve 3 Temmuz'a kadar sürecek festivale Ahmet Özhan, Bekir Ünlüataer, Halil Necipoğlu ve Serdar Tuncer gibi birçok ünlü isim misafir olacak.

Sefaköy Metrobüs durağı yanındaki festival alanında kurulacak stantlarda, çeşitli yayınevleri, kitaplarını sergileyerek kitap dostlarını sevindirecek. Festival kapsamında, Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşları geleneksel sahne sanatları, yöresel tatlar, konserler ve özel etkinliklerle de buluşturacak. Etkinlik kapsamında Meddah, Karagöz, Orta Oyunu, Kukla gibi geleneksel sahne sanatlarımızla başlayacak ve kültürel bir şölene dönüşecek fuarı ziyarete gelecek vatandaşlar, tasavvuf konserleriyle de Ramazan'ın manevi hazzını yaşayacak. Festival kapsamında ayrıca 6 sahaf da meraklısı ile buluşacak.

Ramazan ayı boyunca devam edecek etkinlikte Ahmet Özhan'dan, Bekir Ünlüataer'e, Halil Necipoğlu'ndan Serdar Tuncer'e sevilen pek çok sanatçı 3 Temmuz'a kadar her akşam ilahi, şiir ve Ramazan'ın ruhuna uygun ezgileriyle katılımcılarla buluşacak. Küçükçekmece Geleneksel Sanatlar Akademisi öğrencileri de kaligrafi, çini, katı, ebru ve minyatür gibi dallarda stant kurarak, sanatlarını icra edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de 'Kitap Festivali' Etkinlikleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement