İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazanın büyüklüğü görgü tanığının sözlerine yansıdı: Otomobil uçarak geldi - Son Dakika
3.Sayfa

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazanın büyüklüğü görgü tanığının sözlerine yansıdı: Otomobil uçarak geldi

İstanbul Küçükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek taksi ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü ve yanındaki yolcu ağır yara alırken görgü tanığı otomobilin karşı şeritten çok hızlı geldiğini belirtti.

20.11.2021 00:40  Güncelleme: 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sefaköy Köprüsü üzerinde saat 22.45 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 AFY 027 plakalı otomobil, refüjden karşı şeride geçerek, yolda ilerleyen 34 TAR 08 plakalı taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar yolda savruldu.

2 KİŞİ AĞIR YARALI

Otomobil sürücüsü ve yanındaki yolcu ağır yaralanırken, taksi sürücüsü kazayı hafif şekilde atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulansla çevre hastanelere kaldırdı.

"OTOMOBİL UÇARAK GELDİ"

Kazayı gören başka sürücü, "Otomobil karşı şeritten geldi uçarak sonra bu şeritte taksiyle çarpıştı. Baya kötü oldu." dedi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazanın büyüklüğü görgü tanığının sözlerine yansıdı: Otomobil uçarak geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazanın büyüklüğü görgü tanığının sözlerine yansıdı: Otomobil uçarak geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

  • Emirdağ'da bir kişi darbedilerek öldürüldü, zanlılardan biri tutuklandı
    10:07 Emirdağ'da bir kişi darbedilerek öldürüldü, zanlılardan biri tutuklandı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bir kişinin evinde darbedilerek öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 zanlıdan biri tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay yerinden kaçan zanlılar Uşak'ta yakalanmıştı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:03 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Afyonkarahisar'da uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Kent merkezindeki 5 şüphelinin adreslerine düzenlenen baskında 41 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Advertisement