Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'deki Trafik Kazası

Küçükçekmece\'deki Trafik Kazası

Küçükçekmece'de, kaldırımda kuzenleriyle birlikte yürürken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Songül Erden'in ailesi, dava açmaya hazırlanıyor.

01.04.2012 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de, kaldırımda kuzenleriyle birlikte yürürken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Songül Erden'in ailesi, dava açmaya hazırlanıyor.

Kuzenleri ile birlikte Atatürk Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde kaldırımda yürüdüğü sırada geri geri gelen bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Songül Erden'in ailesi büyük bir acı yaşadı. Olay yerinde hayatını kaybeden genç kızın yakınları, hukuk savaşı başlatmaya hazırlanıyor. Kazaya tanıklık eden Songül Erden'in kuzenleri Yeter ve Seher Erden, "Camdan ablamla konuşuyorduk. Sonra kaldırımda ilerlemeye başladığımız sırada otomobil geri geri gelerek bizi altına aldı.

Arabaya vurduk, bağırdık, çağırdık ancak araba hiç durmadı. Biz kaçtık, kurtulduk ancak diğer kuzenlerim kaçamadı. Şoföre bizi hastaneye götür dedik ama bizi duymadı bile. Sonra bir kadın geldi, şoför ona sarıldı ve ortadan kayboldu" dedi.

Kazanın ardından cesedin kaldırıldığı hastanenin önünde toplanan Seher Erden'in yakınları, "Araç kaldırıma çıkmış, sürücü suçlu. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Davamızın peşini bırakmayacağız" dedi.

Bu arada Songül Erden'in son fotoğrafını, kazadan 3 saat önce kuzenlerinin çektiği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement