KüçükÇiftlik Park Yüksek Voltaja Tutuldu! - Son Dakika
Kültür Sanat

KüçükÇiftlik Park Yüksek Voltaja Tutuldu!

KüçükÇiftlik Park Yüksek Voltaja Tutuldu!

KüçükÇiftlik Park, heyecanla beklenen "Hi-Voltage"a ev sahipliği yaptı

20.06.2012 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz yeni başladı ama iddialıyız, 2012 yazının enerjisi en yüksek gecesi dün yaşandı! CharmMusic ve KüçükÇiftlik Park işbirliğiyle düzenlenen Hi-Voltage etkinliğinde efsanevi grup Megadeth ve Trivium başta olmak üzere Kurban, Comma ve Gitarizma rock ve metal müzik severlere muhteşem bir gece yaşattı!

Maçka'da uzun kuyruklar oluşturan katılımcılar KüçükÇiftlik Park'ın kapılarını açmasıyla birlikte alana koşarak girdi! Sahneye ilk çıkan Comma'nın ardından Gitarizma ve Kurban, alandakileri Trivium ve Megadeth'e hazırladı.

Ve KüçükÇiftlik Park'takiler hazır!

Yerli gruplardan sonra "yeni Metallica, "yeni Iron Maiden" denilen Trivium sahne aldı. Bir buçuk saat sahnede kalan Trivium'un ardından beklenen an geldi ve Megadeth KüçükÇiftlik Park sahnesindeki yerini aldı.

Metalin ilahları listesi yapılsa ilk sıralarda onlar yer alır!

Elbette Megadeth'ten söz ediyoruz. Antimilitarist duruşu ve özgürlükçü bakış açısıyla kendine has hayran kitlesine sahip ABD'li thrash metal grubu Megadeth, dün gece KüçükÇiftlik Park'ı yerinden oynattı. Tüm zamanların en iyi heavy metal albümlerinden biri olarak sayılan "Rust In Peace", "Countdown To Extinction" ve "Youthanasia"da yer alan şarkılarının yanı sıra yeni albümlerinden de parçalar seslendirdi. Dave Mustaine'in liderliğinde 1984 yılında kurulan, 2002'de dağılıp 2004'te Mustaine tarafından yeniden inşa edilen Megadeth bugün 28 yaşında ve hala dimdik ayakta!

Yeni dönem heavy metal denilince ilk onlar akla geliyor!

Yeni dönem Amerikan heavy metal akımının lideri olarak nitelendirilen ve Türkiye'ye ilk kez gelen Trivium, Megadeth öncesi sahne aldı. 1999 yılında Florida'da kurulan grup, sadece 13 yılda efsaneler listesinde kendine hatırı sayılır bir yer edindi. Megadeth'le karşılaştırmıyoruz ama en az onlar kadar KüçükÇiftlik Park'ı inletti!

Voltajı ilk onlar yükseltti!

Türkiye'nin en iyi rock gruplarından Kurban, Türk progressive metal grubu Comma ve Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden oluşan Gitarizma, katılımcıları enerjisi yüksek bu geceye ısındıran gruplar oldu.

"Adam Gibi Bira" %100 Malt Tuborg Gold'un da katkılarıyla yaklaşık 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Hi Voltage, gece saat 12'de sona erdi. Megadeth hayranları gruptan pena ve baget alabilme şansını yakalayabilmek için uzun süre alanı terk etmedi. Megadeth de bu istekleri karşılıksız bırakmadı ve hayranlarına sahneden çok sayıda pena attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat KüçükÇiftlik Park Yüksek Voltaja Tutuldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement