Küçükköy CHP'nin Yeni Binası Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Küçükköy CHP'nin Yeni Binası Hizmete Girdi

Küçükköy CHP\'nin Yeni Binası Hizmete Girdi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) yeni binalarına taşınmanın coşkusunu yaşadı.

29.01.2012 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) yeni binalarına taşınmanın coşkusunu yaşadı.

Daha önce tek odalı bir binada çalışmalarını sürdürmeye çalışan CHP'liler, Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner'in göreve gelmesiyle birlikte başlayan arayışlar sonunda, modern ve kullanışlı bir binaya kavuştu. Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezi olarak kabul edilen Sarımaklı'da, belediyeye ait Kapalı Pazar Yerinin karşısında bulunan Barış Parkı'nın yanında açılan yeni CHP Belde Başkanlık binası; gerek modern görünümü gerekse, şehir merkezinde bulunması nedeniyle partililer tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

CHP Küçükköy Belde Başkanlığının yeni binasını açılışı ise önceki gün saat 17.00'de düzenlenen mütevazı bir törenle yapıldı. Törende; CHP Ayvalık İlçe Başkanı İbrahim Fatih Ayyürek, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, İşçi Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Fikret Çavdar, CHP'li İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Murat Akıner'in yanı sıra Ayvalık'ın CHP'li Üç Belediye Başkanı Türközen, Sürer ve Ergin'in aynı anda kestiği açılış kurdelesinin ardından, binayı gezen kalabalık topluluk, yeni ilçe binasını büyük bir beğeniyle karşıladığı ve binanın CHP'ye kazandırılması sırasında büyük emekler harcayan Belde Başkanı Murat Akıner ve yönetimini kutladığı gözlendi.

AKINER YENİ BELDE BAŞKANLIK BİNASININ GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

Partililere birçok ikramın yapıldığı açılışta görüşlerini aldığımız CHP Küçükköy Belde Başkanı Akıner, "İlçe ve iki beldede iktidar konumunda olan CHP'ye yakışan ve merkezi bir yerde olmasına özen gösterdiğimiz modern binamızın belde halkımız ve partililerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükköy CHP'nin Yeni Binası Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement