Kudüs İçin Sabah Namazında Buluştular - Son Dakika
Güncel

Kudüs İçin Sabah Namazında Buluştular

Diyarbakır'da Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) tarafından organize edilen "Kudüs için dua vakti" programı kapsamında vatandaşlar tarihi Ulu Cami'de buluştu.

16.12.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) tarafından organize edilen "Kudüs için dua vakti" programı kapsamında vatandaşlar tarihi Ulu Cami'de buluştu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla tarihi Ulu Cami'de bir araya gelen vatandaşlar Kudüs için dua etti.

Ulu Cami İmamı Osman Yağmur'un kıldırdığı namaz sonrası Kudüs'teki Müslümanlara dua edilmesi ve HÜDA PAR tarafından verilen kahvaltı ikramıyla sona erdi.

HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yasin Dursun, yaptığı açıklamada, Kudüs'ün özgürlüğü için ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Cuma namazındaki kalabalığın sabah namazında oluştuğu taktirde Allah'ın dualarını kabul edeceğine inandığını belirten Dursun, "ABD ve işbirlikçileri Kudüs'ü sözde siyonist çetenin başkenti ilan ettiler. Kudüs sadece Filistinli kardeşlerimizin değil ümmetin ve hepimizin başkentidir. Filistinli kardeşlerimize, Kudüs'ün özgürlüğü ve Müslümanların bir araya gelmesi için hep beraber Rabbimize ellerimizi açarak dua ettik." diye konuştu.

Dursun, vatandaşları istasyon meydanında HÜDA PAR öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yarın gerçekleştirilecek mitinge davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kudüs İçin Sabah Namazında Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement