Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler" Söyleşisi - Son Dakika
Güncel

Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler" Söyleşisi

Adana'da Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler söyleşisi düzenlendi.

14.02.2018 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler söyleşisi düzenlendi.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak merkez Yüreğir Belediyesi tarafından Yüreğir Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide, dünyada toprak ve refah dağılımının adil olmadığını, bu durumun sürdürülemeyeceğini belirtti.

Amerika kıtasının keşfiyle oluşan hammaddenin Afrikalılar'ın köleleştirilerek yeni dünyaya taşındığını ifade eden Dilipak, "Beyaz adamın" zenginliğinin arkasında Kızılderili'nin kanları, kara derililerin gözyaşı, sarı ırkın çalınan alın teri olduğunu kaydetti.

Kudüs'ün Müslümanlar için tarih, din, insanlık, gelecek davası olduğuna işaret eden Dilipak, Müslümanlar'ın Kudüs'e borçlarını ödemeleri gerektiğini bildirdi.

Düşmana ilk kurşunun Hatay Dörtyol'dan atıldığını anlatan Dilipak, "Bugün Afrin dediğiniz yer Anadolu'nun işgal coğrafyasıdır ve yeniden o güne dönmek istiyorlar. Yiğit düştüğü yerden kalkar." dedi.

ABD'nin önce DEAŞ'ı ortaya çıkardığını, sonra onla mücadele için güya PYD ile işbirliği yaptığını ifade eden Dilipak, "El Bab hareketiyle Afrin ile Membiç arasını kestik. Fakat bunlar aşağıdan Esed geri çekilmek suretiyle aralarında bir bağ kurdular. Afrin'de inanılmaz tüneller kazdılar. Gözetleme kuleleri yaptılar. Türkiye'nin güney koridorunu kapatmak istiyorlar. Bu Türkiye'ye dolaylı bir savaştır aslında. Bunların hepsinden öyle hayırlar çıkacak ki." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler' Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement