Kükap Encümen Toplantısı Altıntaş'ta Yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Kükap Encümen Toplantısı Altıntaş'ta Yapıldı

Kükap Encümen Toplantısı Altıntaş\'ta Yapıldı

Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği’nin (KÜKAB) Şubat ayı Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu başkanlığında Altıntaş ilçesinde gerçekleştirildi.

15.02.2018 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'nin (KÜKAB) Şubat ayı Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu başkanlığında Altıntaş ilçesinde gerçekleştirildi.

Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'nin (KÜKAB) Şubat ayı Encümen Toplantısı, Küthaya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Altıntaş Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İlçe Belediye Başkanları katıldı.Toplantıda gündemde olan konuların müzakeresi ve organize sanayi bölgesi katı atık bertaraf işlemesinin müzakeresi gibi konuların ele alındığı belirtildi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kükap Encümen Toplantısı Altıntaş'ta Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van Çöreği Ramazan Ayında da Vazgeçilmezler Arasında
    11:13 Van Çöreği Ramazan Ayında da Vazgeçilmezler Arasında

    Van'da 1939 yılından itibaren üretilen ve dört mevsim tüketilen çörek, Ramazan ayında da vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Küçük Yıldız isimli iş yerinde üretilen çöreği almak isteyen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Van çöreği, tereyağı, süt, sıvı yağ, şeker, maya, tuz ve unun belli miktarda karıştırılmasıyla yapılan bir lezzet olarak sofralardaki yerini koruyor. Çörekler, sipariş üzerine pek çok ülkeye de gönderiliyor. Van çöreğinin kalitesi ve lezzetiyle öne çıktığını belirten işletme sahibi Seyfi Duman, çöreğin bağımlılık yaptığını ve müşterilerin yıllar sonra bile tekrar gelip yediğini ifade etti. Ramazan ayında ise çörek talebinin arttığını ve işlerin daha da yoğunlaştığını söyledi.

  • Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor
    11:12 Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı yapmaya devam ediyor. Başlatılan uygulama, şoförler ve vatandaşlar tarafından beğeniliyor.

  • Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi
    11:11 Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi

    Adıyaman'da, ailesinden kaçarak ağır hasarlı bina içerisinde yaşamaya çalışan genç kız, polis ekiplerince ailesine teslim edildi. Vatandaşların şüphelenmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın ailesiyle tartıştığını ve evden kaçarak ağır hasarlı binada yaşamaya çalıştığını tespit etti. Polis ve sağlık ekipleri tarafından ikna edilen genç kız, daha sonra ailesine teslim edildi.

  • Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri İftar Programında Buluştu
    11:09 Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri İftar Programında Buluştu

    Karamürsel ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın da katıldığı bir iftar programında bir araya geldi. Programda ezanın okunmasıyla davetliler oruçlarını açtı. Dernek Başkanı Onur Açık, ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beşiktaş sevdalılarına teşekkür etti.

  • Osmaneli'de Kaymakam ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    11:07 Osmaneli'de Kaymakam ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, mahalle iftarlarıyla birlik ve beraberliği artırmayı amaçladıklarını belirtirken, Ünal ise ramazanın yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir ay olduğunu dile getirdi. Programa siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Kartal'da Basın Emekçileri İftar Yemeğinde Buluştu
    11:02 Kartal'da Basın Emekçileri İftar Yemeğinde Buluştu

    Kartal'da geçmişte ve günümüzde görev yapan basın emekçileri Kartal Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Gazeteciler hasret giderdi.

  • Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi
    11:02 Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi

    Osmaneli Belediyesi tarafından Ramazan ayının başından bu yana devam eden mahalle iftarları Haceloğlu Mahallesi'nde son buldu. İftar öncesi masaları tek tek dolaşıp genç, yaşlı herkesle bizzat görüşerek hoş sohbet içerisinde 'hayırlı ramazanlar' dileyen Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, yoğun ilgi ile karşılandı.

  • Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı
    10:58 Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde park halinde olan ve bir anda hareket ederek içinden dumanların yükseldiği araç, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Olayda araçta ufak çaplı hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü
    10:55 Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü

    Muş ve Hakkari'de karla mücadele ekipleri, metrelerce karın bulunduğu yollarda çalışmalarını sürdürdü. Muş'ta İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Üçevler grup köy yolunu açmak için çalışma başlattı. Çavuştepe mevkisinde çalışan ekipler, ilerlemekte güçlük çekiyor. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ise ekipler, üs bölgelerinin yollarını açmak için çalışma başlattı.

  • İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada
    10:51 İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit'te kurulan Lokomotif Çocuk Köyü'nde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Köyde düzenlenen etkinlikler arasında sahne gösterileri, yarışmalar ve atölyeler yer alıyor. Ayrıca, çocuklar ve ebeveynler için psikolojik danışmanlık hizmeti de sunulacak.

  • Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi
    10:48 Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi

    Konya'nın Kulu ilçesinde bulunan Kızılay Kulu Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Camikebir Mahallesinde bulunan Kızılay Şubesi binası bahçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi. Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız'ın duasının ardından oruçlar açıldı. Kızılay Kulu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, 'Kızılay Şube Başkanlığında görevli bulunan personel tarafından hazırlanan 150 kişilik iftar yemeği ikramında bulunduk' dedi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar yaptı
    10:43 Düzce Valisi Selçuk Aslan, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar yaptı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, eşi Pınar Aslan ile birlikte Düzce'de Sosyal Hizmet tesisleri kazandıran hayırseverlerin katılımıyla, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar sofrasında buluştu. Aslan, iftarda evlatlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirterek, sağlıkla kavuşmayı temenni etti.


Advertisement