Kukla Oyunu Miniklerin Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kukla Oyunu Miniklerin Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu mutfağında bin bir emekle hazırladığı eğlenceli ve eğitici oyunlarla geleceğimizin mimarı çocukların hayal dünyalarını süslemeye devam ediyor.

15.12.2017 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın önderliğinde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana 7'den 70'e tüm Hatay halkının beğenisini kazanan HBB Şehir Tiyatrosu, 14 Aralık Perşembe günü Cengiz Topel İlkokulu Konferans Salonu'nda Nasreddin Hoca 'Ohh Gel Keyfim Gel' adlı kukla oyununu miniklerin beğenisine sundu.

NASREDDİN HOCA FIKRALARINDAN HARMANLANAN OYUNA MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ

Yazarlığını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak'ın üstlendiği, Anadolu halkının yaşama biçimini, güldürü öğesini, alay ve eğlenme türünü, övgü ve yergi becerisini dile getirmiş Nasreddin Hoca'nın kıssadan hisse fıkralarıyla harmanlanan, eğitici ve öğretici oyunu Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri büyük ilgiyle izledi.

HBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada eğitici ve öğretici kukla oyununun Hatay'ın her noktasında miniklerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kukla Oyunu Miniklerin Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement