Kula Belediyesi'nden ateş ölçerli tedbir - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi'nden ateş ölçerli tedbir

Kula Belediyesi\'nden ateş ölçerli tedbir

Manisa'nın Kula İlçesinde belediye hizmet binası girişinde ateş ölçümü yapılıp eller dezenfekte edildikten sonra girişlere izin veriliyor.

18.03.2020 14:47  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlar ise sağlık ekiplerine kontrol için sevk ediliyor.

Kula Belediyesi hizmet binasına gelen vatandaşlar farklı bir uygulamayla karşılaştı. Belediye hizmetlerinden yararlanmak için hizmet binasına gelen vatandaşlar görevli personeller tarafından ateşleri ölçülüp elleri dezenfeksiyon edildikten sonra içeri alınıyor. Hizmet binasının giriş kapısında görevlendirilen Zabıta personelleri gelen vatandaşların ateşlerini dijital temassız ölçüm cihazı ile tek tek ölçüyor. Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlar sağlık ekibine yönlendirilerek gerekli kontrolleri yapılıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kula Belediyesi olarak koronavirüs ile gece gündüz demeden, parklarımızda, caddelerimizde, sokaklarımızda, kamu binalarında, belediye hizmet binalarımızda ve halkımızın zaruri olarak gitmek zorunda olduğu tüm alanlarda dezenfekte faaliyetlerine devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ekiplerimizle hizmet binamıza gelen vatandaşlarımızın ateşini ölçüyor, tek kullanımlık bardaklarla servis yapıyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadeleyi en üst seviyede yapıyoruz. Bu süreçte tedbirleri almaya devam edeceğiz, ama asla panik yapmayacağız." dedi.Kula Belediyesi'nden Ateş Ölçerli Tedbir

Manisa'nın Kula İlçesinde belediye hizmet binası girişinde ateş ölçümü yapılıp eller dezenfekte edildikten sonra girişlere izin veriliyor. Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlar ise sağlık ekiplerine kontrol için sevk ediliyor.

Kula Belediyesi hizmet binasına gelen vatandaşlar farklı bir uygulamayla karşılaştı. Belediye hizmetlerinden yararlanmak için hizmet binasına gelen vatandaşlar görevli personeller tarafından ateşleri ölçülüp elleri dezenfeksiyon edildikten sonra içeri alınıyor. Hizmet binasının giriş kapısında görevlendirilen Zabıta personelleri gelen vatandaşların ateşlerini dijital temassız ölçüm cihazı ile tek tek ölçüyor. Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlar sağlık ekibine yönlendirilerek gerekli kontrolleri yapılıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kula Belediyesi olarak koronavirüs ile gece gündüz demeden, parklarımızda, caddelerimizde, sokaklarımızda, kamu binalarında, belediye hizmet binalarımızda ve halkımızın zaruri olarak gitmek zorunda olduğu tüm alanlarda dezenfekte faaliyetlerine devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ekiplerimizle hizmet binamıza gelen vatandaşlarımızın ateşini ölçüyor, tek kullanımlık bardaklarla servis yapıyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadeleyi en üst seviyede yapıyoruz. Bu süreçte tedbirleri almaya devam edeceğiz, ama asla panik yapmayacağız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi'nden ateş ölçerli tedbir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement