Kula Belediyesi'nden Eğitime Destek! - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi'nden Eğitime Destek!

Kula Belediyesi\'nden Eğitime Destek!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerin daha rahat ve konforlu koşullarda eğitimini sürdürebilmeleri amacıyla Jeopark Ortaokulu'nun bahçesinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

05.11.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe merkez ve merkezden uzak mahallelerde yaptığı çevre düzenleme çalışmalarını öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü okul bahçelerine taşıyan Kula Belediyesi, öğrencilerin, eğitim faaliyetlerini daha rahat hale getirebilmek amacıyla okul bahçesinde çevre düzenlemesi çalışmaları yaptı.Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Ortaokulu Müdürü Enver Yılmaz, Tabduk Emre İlkokulu Müdürü Hüseyin Mutlu ve öğretmenler ile birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulundu. Eğitime vermiş oldukları destekten dolayı Jeopark Ortaokulu Müdürü Enver Yılmaz Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür plaketi verdi.

BAŞKAN TOSUN; "HER ZAMAN EĞİTİMİN DESTEKÇİSİYİZ"

Kula Belediyesi olarak eğitim ve öğretime desteklerinin her zaman tam olduğunu ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların günümüz koşullarında uygun ortamlarda eğitim alması için elimizden geleni yapıyoruz. Jeopark Ortaokulu idarecileri ve öğrencileri bize okul bahçelerinde bazı eksikliklerinin olduğunu ifade ettiler. Bizde Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekibimizle birlikte hemen işe koyulduk ve öğrencilerimizin isteğini yerine getirdik. Biz her zaman eğitimin, eğitmenin ve öğrencilerimizin yanındayız destekçisiyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi'nden Eğitime Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement