Kula'da Büfe ve Çay Ocakları Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Kula'da Büfe ve Çay Ocakları Denetlendi

Kula\'da Büfe ve Çay Ocakları Denetlendi

Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Zabıta Müdürlüğü bir takım denetimlerde bulundu.

27.08.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Zabıta Müdürlüğü bir takım denetimlerde bulundu. Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli Devrim Kuşçu denetimlerin aralıksız olarak devam ettiğini ifade etti.

Büfelerde yapılan denetimlerle işyerlerinde gıda güvenliğinin sağlanmaya çalışıldığı belirtildi. Kula'da bulunan lokanta ve büfelerde gıda denetimi devam ettiğini belirten Kuşçu, "Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü sorumluğunda olan denetimleri aralıksız olarak sürdürüyoruz. Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve sağlık grup başkanlığı ekipleri ile lokanta ve büfelerde denetlemelerde bulunduk. İşyerlerini asgari teknik ve hijyenik şartları sağlamaları hususunda denetledik. Eksikliği olan işyerlerine süre verildi, süre sonunda yapılacak takip denetimleriyle işyerlerinde gıda güvenliğinin sağlanması amaçlanmaktadır" şeklinde konuştu.

Ekiplerin denetlemelerde bulunduğunu gören bazı vatandaşlar insan sağlığını ilgilendiren konularda denetlemelerin mutlaka yapılması gerektiğini ifade ettiler. Kula'nın küçük bir yer olduğunu birçok kişinin bir birini tanıdığını ifade eden vatandaşlar şunları söyledi: "Tarım İlçe ve zabıtanın denetlemeler yaptığını görüyoruz. Yapılan denetlemeler vatandaş olarak bizleri çok mutlu ediyor. Kula'da herkes birbirini tanıyor. Özellikle sağlık konuşunda hiçbir esnaf art niyetli hareket etmez. Ama denetimler devam etmelidir ve eksiklikler konusunda esnaflar uyarılmalıdır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Büfe ve Çay Ocakları Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement