Kula'da düşman işgalinden kurtuluş coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kula'da düşman işgalinden kurtuluş coşkusu

Kula\'da düşman işgalinden kurtuluş coşkusu

MANİSA'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

04.09.2019 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan YİĞEN/ KULA (Manisa), DHA) - MANİSA'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Kula'da ilk etkinlik, Spor Toto Yeni Kula Spor Kompleksi Güreş Sahası'ndaki yağlı güreş karşılaşmalarıyla gerçekleşti. 15'i başpehlivan 150'nin üzerinde pehlivanın katıldığı güreşleri; Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda güreşsever izledi. 2017 ve 2018'in de şampiyonu olan Serhat Gökmen, yeniden başpehlivanlığı elde etti. İkinci Hüseyin İyican, üçüncüler ise Şahali Kurt ve İsmail Koç oldu.
AYDİLGE KONSERİ ÖNCESİ SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ
Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nda ise şarkıcı Aydilge, sahne aldı. Konser öncesinde, sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı. Şerif Savaş (24), 3 yıllık kız arkadaşı Zeynep Nur Biçer'e, sahnede evlilik teklifinde bulundu. Aydilge'den önce sahneye çıkan Savaş, yanına çağırdığı Zeynep Nur Biçer'e, Hakan Altun'un 'teklif ediyorum' şarkısı eşliğinde evlilik teklifinde bulundu. Sürpriz evlilik teklifini heyecan ve şaşkınlıkla karşılayan Biçer ise, vatandaşların alkışları arasında mikrofonu eline alarak "Tüm kalbimle evet" yanıtını verdi. Konsere katılan vatandaşlar da alkış ve sloganlarla çifte destek verdi. Ardından sahneye çıkan Aydilge, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçının birbirinden güzel şarkılarıyla gönüllerince eğlenen hayranları keyifli saatler geçirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kula'da düşman işgalinden kurtuluş coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement