Kula'da Engelli Vatandaşlara Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Kula'da Engelli Vatandaşlara Bayram Hediyesi

Kula\'da Engelli Vatandaşlara Bayram Hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Engelli vatandaşların toplumsal hayata kolay adapte olması için sürdürdüğü akülü tekerlekli sandalye desteği ile bu sefer Kula'da 5engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.

08.06.2018 16:06  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da ihtiyaç sahibi 5 engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen engelli akülü araç dağıtımına Kula Belediye Başkanı Hüseyin, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, katıldı. Yeni akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan vatandaşlar destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

BAŞKAN TOSUN; "GÜLE GÜLE KULLANSINLAR"

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun;"Vatandaşlarımıza hizmet için geldiğimiz bu makamda, tüm vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Engelli vatandaşlarımız da sokaklarda gezip, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmeli. bu yardımların devamının gelmesini temenni ediyorum. Bugün akülü ve tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bize her zaman destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula'da Engelli Vatandaşlara Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement