Kula'da eskrim heyecanı sona erdi - Son Dakika
Spor

Kula'da eskrim heyecanı sona erdi

Kula\'da eskrim heyecanı sona erdi

Türkiye Eskrim Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 10-12-14 Yaş Kılıç Açık Eskrim Turnuvası, Manisa'da tamamlandı.

02.11.2020 13:36  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Eskrim Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 10-12-14 Yaş Kılıç Açık Eskrim Turnuvası, Manisa'da tamamlandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde Kula Spor Salonu'nda Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı tedbirler alınarak gerçekleştirilen U10-U12-U14 Yaş Kılıç Açık Eskrim turnuvasına, 6 il ve 12 farklı kulüpten 150 sporcu katıldı. 5 gün süren turnuvada birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalarının sonunda,

U10 Erkekler kategorisinde 1. Kuzey Yenigün (Manisa), 2. Cihan Okyanus Tarakçı (İstanbul), 3. Kuzey Güçlü (İzmir), 3. Osman İbrahim Erdöl (İzmir), U12 Erkekler kategorisinde ise 1. Ziya Arda Osmanağaoğlu (Parat Ripost SK) İstanbul, 2. Alp Şeref Zileli (Vişnelik TESK) Ankara, 3. Candeniz Berrak (Edirne- ferdi) ve 3. Arda Bingöl (Manisa- ferdi), U12 Kızlar kategorisinde 1. Duru Kayalar (Manisa- ferdi), 2. Duru Ayşe Özgönül (Vişnelik TESK) Ankara, 3. Berra Kürek (İzmir- ferdi) ve 3. Selin Seyhan (İstanbul- ferdi), U14 Erkekler kategorisinde 1. Furkan Yaman (Anka Eskrim SK) Ankara, 2. Ateş Efe Toker (Ankara- ferdi), 3. Arda Tanerler (Bursa ferdi), ve 3. Toprak Altınçekiç (ASP GSK) Bursa, U14 Kızlar kategorisinde 1. Ela Güneş (Parat Ripost SK) İstanbul, 2. Ece Öztürk (TED SK) İstanbul, 3- Defne Utaş (ASP GSK) Bursa ve 3. Dila Erdoğan (İzmir- ferdi) oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Gençlik, Spor İlçe Müdürü Sait Bozer ve Spor Şube Müdürü Ufuk Özlem ve Federasyon Gözlemcisi İpek İrem Ülkü tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kula'da eskrim heyecanı sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement