Kula'da J Plakasının Dağıtımı Başladı - Son Dakika
Yerel

Kula'da J Plakasının Dağıtımı Başladı

Kula\'da J Plakasının Dağıtımı Başladı

Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Kula ilçesinde taşımacılık yapan öğrenci servislerinin kontrolü ve denetiminin daha kolay olması için araçlara takılacak olan J plakalarının dağıtımı başladı.

28.10.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Kula ilçesinde taşımacılık yapan öğrenci servislerinin kontrolü ve denetiminin daha kolay olması için araçlara takılacak olan J plakalarının dağıtımı başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, uzun süredir J Plakası'nı Kula'ya kazandırmak için uğraştıklarını ve çalışmaların sona ererek J Plaka dağıtımının başladığı ifade etti. Kırlı yaptığı açıklamada; "Kula ilçemizde öğrenci taşıma servisleri için yaptığımız özverili çalışma sonucunda J plakası için dağıtım noktasına geldik. Öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerinin plakasının tek tip olması konusunda yaptığımız çalışmada, Kula'da öğrenciler artık J plakalı servisler ile taşınacak. Toplamda 168 tane servise alınan J plakalarının dağıtımına da başladık. J plakası almak için kontrole girerek eksik evrak ve malzemesi bulunmayan servislerimize, J Plakaları almaları uygun görüldü. En kısa sürede J plakanın dağıtımını tamamlayarak okullara öğrenci taşıması yapan servis şoförleri J plakası ile hizmet vermeye devam edecek. J plakalarının dağıtımı sona erdikten sonra da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kula İlçe Jandarma karakolu trafik ekipleri tarafından yapılacak olan kontrollerde J plakası olmayan öğrenci servislerine cezai işlem uygulanacak. Bu uygulama ile beraber belirlediğimiz öğrenci taşıma servislerinde J plakası olmayan servisler öğrenci taşıması yapamayacak. Bu neticede öğrencilerimiz güvenli taşıma ile okullarına taşınacak. J plakası Kula'mıza, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na, şoför esnafımıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Buna benzer çalışmalarımız da devam edecek." dedi.

J plakasını alan Kula Özgüven Turizm ve Taşımacılık Şirketi sahibi Ahmet Gürkan ise; "Kula'da öğrenci taşıma servisinde görevli şirket çalışanlarımız da J plakalarını alarak, Şoförler ve Otomobilciler odasının yapmış olduğu uygulama doğrultusunda taşımacılık yapacak. J plakasını almak için kontrolden geçerek hiçbir eksik evrak ve malzeme eksiği bulunmayan servis şoförlerimiz, bundan sonra J plakaları ile daha güvenli bir şekilde öğrenci taşıması yapacak. Bu uygulama tüm servis şoförlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da J Plakasının Dağıtımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement