Kula'nın Yeni Hastanesine Yerinde İnceleme - Son Dakika
Güncel

Kula'nın Yeni Hastanesine Yerinde İnceleme

Kula\'nın Yeni Hastanesine Yerinde İnceleme

Manisa’nın Kula ilçesinde yapımı devam eden yeni hastane inşaatında incelemelerde bulunan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Onur Kahya, hastanenin tamamlandıktan sonra otel konforunda hizmet vereceğini söyledi.

20.07.2018 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde yapımı devam eden yeni hastane inşaatında incelemelerde bulunan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Onur Kahya, hastanenin tamamlandıktan sonra otel konforunda hizmet vereceğini söyledi.

Manisa'nın Kula ilçesinde yapımı devam eden yeni Kula Devlet Hastanesinin inşası hızla devam ediyor. İnşaatı tamamlandığında otel konforunda hizmet verecek olan yeni hastane inşaatı, mevcut hastane inşaatından 4 kat daha büyük olacak. Yeni hastane hakkında bilgi veren Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Onur Kahya, "Otel konforunda inşa edilen yeni devlet hastanemizin inşaatı hızla yükseliyor. Mevcut hastanemizin 60 yatak kapasitesini de yeni hastanemiz ile birlikte 75'e çıkarırken, 3'er kişilik olan odalar da 2'şer kişilik olarak düzenlendi. Her odada, tuvalet, lavabo ve banyo bulunurken, telefon, buzdolabı ve televizyon eksiklikleri de giderilmeye çalışılıyor. Odalarda refakatçilerin rahat oturup gece uyuyabilmeleri için çek yatlar konulacak. Tam anlamıyla otel konforunda inşa edilen hastane inşaatımızı yakından takip ediyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlanarak Kula'ya kazandırılacak olan yeni hastanenin, 75 yataklı olarak planlanan ve modern tıp teknolojileriyle donatılacak, ilçenin ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir projedir" ifadelerini kullandı.

Hızla yükselen hastane inşaatının yüzde 35'lik kısmının tamamlandığını belirten Şantiye Şefi Fatih Bilir, her geçen gün çalışmalarına hız vererek yeni Kula Devlet Hastanesini Kulalıların hizmetine açacaklarını kaydetti.

Kulalıların böyle bir hastaneyi uzun zamandır beklediklerini söyleyen AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, hastanenin açılışını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kula'nın Yeni Hastanesine Yerinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement