Vatandaşlar, 3 aylık yavru köpeği kulakları kesilip, derisi yüzülmüş halde buldu - Son Dakika
3.Sayfa

Vatandaşlar, 3 aylık yavru köpeği kulakları kesilip, derisi yüzülmüş halde buldu

Vatandaşlar, 3 aylık yavru köpeği kulakları kesilip, derisi yüzülmüş halde buldu

Ankara'daki bir sitenin önünde 3 aylık yavru köpeğin kulakları kesilip, kafa derisi yüzülmüş bulundu. Sitenin yakınında köpeği yaralı bulan site sakinleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Jandarmanın şüpheli ile görüştüğünü, önce "Ben böyle severim" diyerek kendisinin yaptığını kabul ettiğini, sonra inkar ettiğini söyledi.

22.07.2022 11:49  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bulunan Beynam köyünde bulunan Gizkent Sitesi görevlisi ve oğlunun, sahiplendikleri 3 aylık yavru köpeğin kulaklarını kesmek isterken kafa derisini yüzdüğü iddia edildi. Sitenin yakınında köpeği yaralı bulan site sakinleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

"İDDİLARI ÖNCE KABUL ETTİ SONRA REDDETTİ"

Köpek, veterinere götürülerek tedaviye alındı. Veteriner Enes Kocataş, köpeğin kulakları kesilip, kafa derisi yüzülmüş halde getirildiğini söyleyerek, "Kafasının ortasında incecik bir deri kalmıştı sadece. Derisini yüzmüşler. Köpeğin ilk bulunduğu yere gittik. Jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden görevliler vardı. Yapan kişi ile görüşülmeye çalışıldı. Yapan kişi ilk önce 'Ben yaptım' dedi. Sonra 'Yok ben yapmadım, oğlum yaptı' dedi. 'Yok oğlum yapmadı buradaki çobanlar yaptı' dedi. Sürekli değiştirdi. İlk söylediği de 'Jiletle kestim' dedi. Adamın söylediği 'Ben böyle sevdiğim için.' Çoban köpeği de olsa kulağın kesilmesi yasal olarak yasak.

3 aylık köpeğe bunu da yaptılar! Kafa derisini yüzüp 2 kulağını kestiler

"ZEVK İÇİN İŞKENCE EDİYORLAR"

Böyle bir olayla karşılaşıldığında herkesin ilk önce polis, jandarma hangi bölgedeyse güvenlik güçlerine haber verip hemen bir tutanak tutturup, hayvana yapılan şiddetin karşısında durmalı. Bu olayda şahit yok, onun kestiğini gören yok; gören varsa da söylemiyor zaten. Zevk için hayvanlara işkence ediyorlar kısacası" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Vatandaşlar, 3 aylık yavru köpeği kulakları kesilip, derisi yüzülmüş halde buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Canan Tok: Yapanin eli kolu kopsun ins. Su hayvanlara edilen iskencenin haddi hesabi yok. Allahin sessiz kullarina merhamet etmeyene, Rabbim belalarin en acisini versin! 0 0 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: allah' ın yarattığı hiç bir şeye kötü davranılmamalı, insan olsun, hayvan olsun, çiçek olsun, allah' ını seven onun yarattığı her şeyi sevmeli, en azından yaratandan ötürü... 0 0 Yanıtla

Advertisement