Kulalı Gazeteciler Öğrencilerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kulalı Gazeteciler Öğrencilerle Biraraya Geldi

Kulalı Gazeteciler Öğrencilerle Biraraya Geldi

Kula’da gazetecilik yapan Kula Gündem Gazetesi Sahibi ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Hasan Yiğen ve Ege Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alaeddin Yakın, Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

23.05.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula'da gazetecilik yapan Kula Gündem Gazetesi Sahibi ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Hasan Yiğen ve Ege Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alaeddin Yakın, Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Halkla İlişkiler öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte moderatörlüğü Öğretim görevlisi Mustafa Yalçın yaptı. Öğrenciler ile sohbet havasında geçen toplantıda konuşan Kula Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gazeteci Hasan Yiğen, Kula'da gazetecilerin çok önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, sorumluluk bilinci içerisinde görev yapıldığını vurguladı.

Gazetecilikte yerellik ve yerel kaynaklar ile ilgili bilgi veren Hasan Yiğen, yerel basının her ne kadar ulusal basının gölgesinde kalmış gibi de olsa aslında ulusal medyayı besleyen en önemli unsurlardan biri olduğunu kaydetti.

Ege Denge gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alaeddin Yakın ise "Biz gazeteciler Kula'nın nabzını tutuyoruz. Biz bir orduyuz. Gazeteciler bulundukları ilçenin kaderini tayin eder. Biz ne yazarsak insanlar onu okur bu yüzden sorumluluğumuz çok büyük" diye konuştu. Gazeteci olmak isteyen öğrencilere de seslenen Yakın, Kula'da görev yapan gazeteleri, radyoları ziyaret edin ve muhabirlerle bir araya gelin tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından soru - cevap kısmını geçildi. Öğrenciler yerel gazetecilik ve basın sektörü ile ilgili merak ettiklerini Alaettin Yakın ve Hasan Yiğen'den öğrendiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Gazeteciler Öğrencilerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement