Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldı 1 - Son Dakika
Güncel

Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldı 1

Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği\'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldı 1

Dha DIŞ HABER - Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna katıldıGülten ÖZBEY, PARİS, (DHA) - Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna katıldı.

28.10.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna katıldı

Gülten ÖZBEY, PARİS, (DHA) - Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna katıldı.

Paris Büyükelçilik konutunda Cumhuriyetin 93.yıldönümü kutlamaları vesilesi ile bir resepsiyon verildi. Paris Büyükelçiliğini vekaleten yürütmekte olan birinci Müsteşar Ali Onaner ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kültü Bakanı Nabi Avcı katılımcı vatandaşlara ve yabancı konuklara Bu anlamlı günümüzde bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim. Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuş yıl dönümünü sizlerle birlikte, burada kutluyor olmaktan sevinç duyuyorum dedi.

Birinci Müsteşer Ali Onaner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajını okudu.

15 TEMMUZ SERGİSİNİ GEZDİ

Bakan Avcı burada Onbeş Temmuz'da ne oldu fotoğraf sergisini gezdi.

Türkiye'nin OECD nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdem Başçı de fotoğrafları tek tek inceledi. Sergi yabancı konukların da yoğun ilgisin çekti.

Resepsiyona, UNESCO Nezdinde Daimi Temsilci Büyükelçi Hüseyin Avni Botsalı, Türkiye'nin UNESCO Nezdinde Daimi Temsilci olarak atanan Büyükelçi Ahmet Altay Cengizer, Türkiye'nin OECD Nezdinde Daimi Temsilci Büyükelçi Erdem Başçı, Başkonsolos Emre Kadıoğlu, 40. Dünya Miras Komitesi Başkanı, Büyükelçi Lale Ülker, çok sayıda yabancı misyon yetkilisi, STK temsilcileri katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kültür Bakanı Nabi Avcı, Paris Büyükelçiliği'nde Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldı 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement