'Kültür Kart' İle Kazandılar! - Son Dakika
Güncel

'Kültür Kart' İle Kazandılar!

\'Kültür Kart\' İle Kazandılar!

"Kültür Kart" sahipleri, sezon boyunca kazandıkları puanları hediyeye çevirdi.

05.10.2018 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi'nin İstanbulluların kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgisini artırmak ve kültür programlarına katılanları ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği "Kültür Kart" uygulaması, katılımcıları ödüllendirdi.

KÜLTÜR TÜKETEN HERKESE HEDİYELER

Esenler Belediyesi'nin etkinliklerine katılarak puan toplayan sanatseverler, puanlarını ödüle dönüştürdü. "Kültür Kart" sahibi olan 2 bin kişiden 988'i müze karttan hobi setlerine, müzik aletlerinden teknolojik aletlere kadar çeşitli hediyelerden yararlandı. Bu hediyeler arasında yer alan kültürel geziler ve kutsal yerlere yapılacak ziyaretler için kura çekilişi yapıldı. Geziler için belirlenen puanlara ulaşan sanatseverler arasında yapılan kura çekilişi ile belirlenen kişiler, gezi hediyelerine kavuştu.

Çekilişe katılan 122 kişiden 70'i; Umre ziyareti, Balkan Turu, Türki Cumhuriyetler Gezisi, Güneydoğu Anadolu Turu, Akdeniz Turu, Karadeniz Turu, Kapadokya Gezisi ve Kartepe Gezisi'ne katılmaya hak kazandı. Hediye geziler önümüzdeki günlerde belirlenecek olan bir tarihte gerçekleşecek.

KÜLTÜR KART SAYESİNDE UMRE'YE GİDECEK

Kültür Kart sahipleri arasında en yüksek puana ulaşan ve Umre ziyareti hediyesini kazanan Rabiye Ünsal, kazandığı hediyenin kendisi için çok değerli olduğunu ve umreye gideceği için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Normalde tiyatroya giden birisi değilim, ücretleri fazla olduğu için gidemiyorum ama Belediye'nin ücretsiz programlarına bütün ailemle birlikte katılmak benim için çok güzeldi. Derslerde hem bir çok bilgi edindim hem de yeni insanlarla tanışarak değerli arkadaşlıklar kurdum. Sanatsal ve kültürel etkinliklere ilgisi olan birisiydim, bu ilgim etkinlikler sayesinde daha da arttı. Umre hediyesi kazandığım için çok heyecanlıyım, birinci olmak beni çok mutlu etti. Normalde kültür merkezine gelen birisi değildim. Çevremdeki insanlara Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'ne giderek programlara katılmalarını öneriyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kültür Kart' İle Kazandılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement