Kültürel Etkinliklerin Adresi Mamak - Son Dakika
Yerel

Kültürel Etkinliklerin Adresi Mamak

Kültürel Etkinliklerin Adresi Mamak

Mamak Belediyesi düzenlediği organizasyonlar, kültürel etkinlikler ve şenliklerle yaz boyunca birbirinden ünlü simaları Mamaklılarla buluşturdu.

04.09.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi düzenlediği organizasyonlar, kültürel etkinlikler ve şenliklerle yaz boyunca birbirinden ünlü simaları Mamaklılarla buluşturdu. Önümüzdeki günlerde büyük bir şenliğe imza atmaya hazırlanan Mamak Belediyesi oyun havalarının sevilen ismi Oğuz Yılmaz'ı Mamaklılarla buluşturacak.

Mamak'ta birbirinden büyük kültürel organizasyonlara imza atan Mamak Belediyesi, Mamaklılara unutamayacakları bir yaz yaşattı. Mamak Belediyesi öncülüğünde yaz boyunca gerçekleştirilen kültürel etkinlik, şenlik ve organizasyonlarda Mamaklılar birbirinden ünlü simaları izleme fırsatı buldu. Mamak'ta birbirinden ünlü simaları Mamaklılarla buluşturan ve yaza damgasını vuran o programlardan bazıları şunlar:

SÜNNETTE AĞLAYAN ÇOCUKLAR ŞÖLENDE EĞLENDİ

Bu yıl 500 çocuğun sünnet ettirmeyi hedefleyen Mamak Belediyesi bu hedefinin üzerine çıkarak yüzlerce çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Özellikle dar gelirli ailelerin büyük bir rağbet gösterdiği sünnet organizasyonundan sonra düzenlenen şölende Türk Halk Müziği'nin sevilen isimleri Sevcan Orhon ve Onur Şan sahne aldı. Amfi tiyatroda sevilen sanatçılarla bir araya gelen yüzlerce Mamaklının yaşadığı coşku görülmeye değerdi.

Eğitime verdiği destekle dikkat çeken Mamak Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere moral vermek için, sınav öncesinde popüler müziğin tanınmış ve çok sevilen ismi Mustafa Ceceli'yi Mamaklı öğrencilerle Amfi Tiyatro'da buluşturdu. Binlerce öğrencinin katıldığı ve büyük bir coşkuya sahne olan konser Mamaklı öğrenciler arasında büyük memnuniyetle karşılandı.

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Kutludüğün Gözleme ve Ayran Festivali'nde binlerce gözleme ve ayran vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Tavşan bacağı kullanılarak yağlanan Kutludüğün gözlemesi tanıtan festivalde sahneye çıkan Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Nuray Hafiftaş lezzetli festivalde Mamaklı vatandaşlara büyük bir müzik ziyafeti sundu.

ŞİİRİN USTA YORUMCULARI MAMAK'TAYDI

Türk şiirinin yaşayan en önemli yorumcuları arasında gösterilen iki büyük sanatçı İbrahim Sadri ve Bedirhan Gökçe, Mamaklılara unutulmaz Ramazan akşamları yaşattı. Sanatçılar tarafından yorumlanan şiirleri dinlemek isteyen binlerce Mamaklı etkinlik alanlarını doldurdu.

Bu ayın on dördünde Mamak Belediyesi Lalahan'da büyük bir şenlik organize edecek. Mamak Belediyesi'nin Nevin Gökçek Parkı'nda organize edeceği şenliğe oyun havalarının sevilen yorumcusu Oğuz Yılmaz renk katacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kültürel Etkinliklerin Adresi Mamak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement