Kültürpark Akşamları İlgiyle İzleniyor - Son Dakika
Güncel

Kültürpark Akşamları İlgiyle İzleniyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Kültürpark Akşamları, birbirinden farklı kültürel etkinliklerle devam ediyor.

26.06.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en uzun süreli kültürel etkinliği olan Kültürpark Akşamları, birbirinden farklı kültürel etkinliklerle ilgi görüyor.

Metin Şentürk konseri, Abdülkadir Şehitoğlu ile şehitleri anma programı, Türkistan Geceleri, Tuna Boyu Şehitleri ve Çanakkale Şehitleri isimli tiyatro, Münir Arıkan söyleşisi ve 120 isimli film gösteriminin yapıldığı etkinlikler; ünlü sanatçıların katılacağı konserler, söyleşiler, seminerler, şiir dinletileri, halk oyunları, tiyatro ve spor gösterileri, film gösterimleri ile devam edecek.

Konyalıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler Kültürpark Amfi Tiyatro'da her akşam saat 20.30'da başlıyor. Etkinlikler kapsamında 26 Haziran Salı akşamı Reha Yeprem, 27 Haziran Çarşamba Bedirhan Gökçe, 28 Haziran Perşembe sinema, 29 Haziran Cuma Namaz Platformu, 30 Haziran Cumartesi Talha Uğurluer yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültürpark Akşamları İlgiyle İzleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement