Kültürpark'ta Esat Kabaklı ve Tayfun Talipoğlu Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Kültürpark'ta Esat Kabaklı ve Tayfun Talipoğlu Sahne Aldı

Kültürpark\'ta Esat Kabaklı ve Tayfun Talipoğlu Sahne Aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültürpark Akşamları, Esat Kabaklı'nın birbirinden güzel türküleri, Tayfun Talipoğlu'nun duygulu şiirleri ile devam etti.

03.07.2012 03:55  Güncelleme: 03:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin en uzun süreli kültürel etkinliği olan Kültürpark Akşamları Esat Kabaklı ve Tayfun Talipoğlu ile devam etti.

Kültürpark Amfi Tiyatro'da düzenlenen programa konuk olan sevilen sanatçı Esat Kabaklı, başta kahramanlık türküleri olmak üzere seslendirdiği birbirinden güzel türküleri ile ilgiyle izlendi. Bil oğlum, Kerkük'ün Zindanı, Tuna Nehri, Dağlarına Kar Olurum, Mihriban, Beyaz Giyme gibi türküleri seyircilerle birlikte seslendiren sanatçı Konya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programlara 1 Temmuz Pazar akşamı konuk olan Tayfun Talipoğlu ise keyifli sohbeti, duygulu şiirleri ve zaman zaman seslendirdiği şarkıları ile büyük beğeni topladı.

FERHAT GÖÇER CUMA AKŞAMI SAHNE ALACAK

Kültürpark Akşamları, 2 Temmuz Pazartesi 7 BÖLGE 7 Çocuk isimli tiyatro oyunu, 3 Temmuz Salı, halk oyunları, 4 Temmuz Çarşamba Aile isimli tiyatro oyunu, 5 Temmuz Perşembe Abimm isimli film gösterimi, 6 Temmuz Cuma ise Ferhat Göçer konseri yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültürpark'ta Esat Kabaklı ve Tayfun Talipoğlu Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement