Kulu'da Kızılay butik mağazası dualarla açıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kulu'da Kızılay butik mağazası dualarla açıldı

Kulu\'da Kızılay butik mağazası dualarla açıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde Türk Kızılay Kulu Şubesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için 'butik mağazası' dualarla açıldı.

23.12.2021 15:28  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde Türk Kızılay Kulu Şubesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için 'butik mağazası' dualarla açıldı.

Türk Kızılay Kulu Şubesi vatandaşların farklı giyim eşyalarını ücretsiz olarak alabileceği 'Kızılay Butik Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan İlçe Kızılay Şube Başkanı Ahmet Yıldız, "Kulu Kızılay Şube tarafından yardıma muhtaç bin 378 aileye ulaştıklarını ve yapılan araştırmada Sosyal Yardımlaşma Vakfında kayıtlı olan ailelere de ulaşarak, 800 aileye giderek yerinde gördüklerini yaklaşık bin 400 aileye ulaşmış olduk. 'Bir mont, bir bot' adı altında yardımlarımızda şimdiye kadar 50 ye yakın vatandaşımıza bağışımız intikal etti. Yapmakta olduğumuz bu yardımlarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan istişare ile organize edilerek yerinde intikal edilmektedir. Bu kıyafetlerin tamamına yakını yenidir. Çok azı ise yıkanıp ütülenip ihtiyaç sahipleri ihtiyaçları olan giysileri alarak ihtiyaçlarını gideriyorlar" dedi.

Açılış törenine katılan İlçe Kaymakamı Ali Edip, "Biz ilçelerde kaymakamlar, illerde de valiler olmak üzere aynı zamanda Kızılay'ın onursal başkanlarıyız. Şu anda burada misafir değil, aynı zamanda ev sahibiyiz. Sosyal Dayanışma Vakfı başkanlığımız adına bizimde yükümüzü hafiflettiği için teşekkür ediyorum. Kızılay sadece Türkiye'de değil, dünya çapında tüm mazlum ve mağdurlara yardım da ülkemizin bayrağını dalgalandırarak yardım eden bir sivil toplum örgütü. Hayırseverlerin ve iş insanlarının desteği ile şu an burada Kızılay butik mağazasını açıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ailelerinin ihtiyaçlarını gelerek buradan temin edeceklerdir" şeklinde konuştu.

Kızılay Butik Mağazası Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız, tarafından yapılan dualarla açıldı. Açılışa, Garnizon Komutanı Ahmet Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Enes Geyik ve diğer protokol üyeleri katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kulu'da Kızılay butik mağazası dualarla açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:03 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Afyonkarahisar'da uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Kent merkezindeki 5 şüphelinin adreslerine düzenlenen baskında 41 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Edirne'de izinsiz kenevir ekimi suçundan aranan zanlı yakalandı
    09:57 Edirne'de izinsiz kenevir ekimi suçundan aranan zanlı yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından izinsiz kenevir ekimi suçundan aranan bir zanlı yakalandı. Zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti
    09:55 Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

    Adana'da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç, taksi durağına yaklaşık 14 el ateş açan şüphelilerin saldırısı sırasında babaannesine giderken kurşunların hedefi oldu. Baba, katillerin bulunup adalete teslim edilmesini istediğini belirtirken, babaanne ise oğlunun kör bir kurşuna rastladığını söyledi.


Advertisement