Kuluçka Merkezleri Yöneticileri Ege'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Kuluçka Merkezleri Yöneticileri Ege'de Bir Araya Geldi

Ege Ar-Ge Teknoloji Günleri kapsamında düzenlenen "Kuluçka Merkezlerinin Yeri ve Teknolojik Üretime Katkısı" isimli panelde Türkiye'deki kuluçka merkezleri yöneticileri bir araya geldi.

15.12.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Doğan Taşkent koordinatörlüğünde gerçekleştirilen panele; İTÜNOVA Arı Çekirdek Direktörü Arzu Eryılmaz, VİVEKA Mühendisi Onur Yıldırım, Atölye İstanbul Direktörü Engin Ayaz, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Yöneticisi İbrahim Coşkuner katıldı.

Daha sonra sırasıyla söz alan konuşmacılar, kendi kuluçka merkezleri hakkında bilgi verdi. İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan kuluçka merkezi İTÜNOVA'dan danışmanlık hizmeti alarak TEBTOY ismiyle bir elektronik oyuncak geliştiren Elektronik Mühendis Onur Yıldırım, fikirlerinin gelişimi ve kuluçka merkezinin kendileri için bir ayrıcalık yarattığını sözlerine ekledi.

Kuluçka merkezlerinin yerli girişimler için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Doğan Taşkent ise yerli girişimciler ve yatırımcılara yol gösteren ve bir danışmanlık birimi gibi çalışan kuluçka merkezlerinin sayısının daha da artırılması gerektiğini ifade etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz etkinliğe katılan konuşmacılara plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuluçka Merkezleri Yöneticileri Ege'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement