Kum Endruro Motosiklet Yarışları" Hazırlık Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Kum Endruro Motosiklet Yarışları" Hazırlık Toplantısı

Kumluca'da bu yıl ikincisi düzenlenecek Kum Enduro Motosiklet Yarışları için hazırlık toplantısı düzenlendi.

19.01.2018 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da bu yıl ikincisi düzenlenecek Kum Enduro Motosiklet Yarışları için hazırlık toplantısı düzenlendi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Merkez Mahalle Muhtarı Serkan Ersoy, Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Sungur, Kum Mahalle Muhtarı Sadık Boğa, Göksu Mahalle Muhtarı İsmail Değer ve Kumluca Motosiklet Sporları Derneği Başkanı Şahin Bayar ile dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda bu yıl 3-4 Şubat tarihlerinde ikincisi düzenlenecek yarışlar için hazırlıklar konuşuldu.

Belediye Başkanı Çetinkaya, Kum Enduro Motosiklet Yarışlarının bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini, bu kapsamda pist alanında yapılacak yenilikler, gelecek sporcuların konaklaması, seyirci yerlerinin düzenlenmesi konularının konuşulacağını belirtti.

Bu konuda geçen yıldan edindikleri tecrübelerle daha iyi bir hazırlık yapacaklarını ifade eden Çetinkaya, "Yarışlara sporcularımız büyük ilgi gösteriyor. Türkiye'nin değişik illerden sporcular katılıyor. Güzel bir yarış olması için iyi bir hazırlık yapacağız." dedi.

Kumluca Motosiklet Sporları Derneği Başkanı Şahin Bayar da yarışlara Merkez, Eski Cami, Kum, Göksu Mahalle muhtarlarının da destek vermesinin güzel olduğunu, yarışların eğlenceli ve güzel geçmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kum Endruro Motosiklet Yarışları' Hazırlık Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement