Evli adam, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı sonra başını taşla ezerek öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Evli adam, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı sonra başını taşla ezerek öldürdü

Adana'nın Pozantı ilçesinde evli bir kişi, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı, ardından başını taşla ezerek öldürdü. Katil zanlısı Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı.

21.02.2020 16:55  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Pozantı ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Evli bir kişi, kumalığı kabul etmeyen kadını uçurumdan attı, başını taşla ezerek öldürdü.

KADINI İKNA EDEMEYİNCE UÇURUMDAN ATTI

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan ve evli olan O.Ç., Zeliha Armağan (23) ile evlenmek istedi. İddiaya göre, kuma gitmeyi kabul etmeyen Zeliha Armağan, İzmir'e akrabalarının yanına kaçtı. Bu durumu öğrenen O.Ç. ise kayınbabası H.Ç. ile İzmir'e giderek genç kadını evlenmek için iknaya çalıştı. H.Ç. ile O.Ç. genç kadını alıp otomobil ile Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktı. O.Ç. yol boyunca Armağan'ı ikna etmeye çalıştı ancak bir türlü ikna olmayınca O.Ç. Adana'nın Pozantı ilçesinde Vali Çeşmesi mevkisinde otomobili durdurdu ve genç kadını burada uçurumdan aşağı attı.

ÖLMEDİĞİNİ GÖRÜNCE BAŞINI TAŞLA EZDİ

O.Ç. daha sonra da Armağan'ın yanına gidip ölüp ölmediğini kontrol etti. Genç kadının ölmediğini fark eden O.Ç., Armağan'ın başını taşla ezerek öldürdü. Daha sonra da zanlılar olay yerinden ayrıldı.

ZANLILAR SURİYE'YE KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

Bir süre sonra M.Ç. isimli kişi Şanlıurfa'da polis merkezine giderek akrabası O.Ç.'nin Zeliha Armağan'ı öldürdüğünü ileri sürdü. Polis, Adana polisi ile irtibata geçti. M.Ç.'nin verdiği adreste ve O.Ç.'nin otomobilinin Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından yapılan aramalarda Armağan'ın cesedi bulundu. Polis zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Kadının cesedi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Adana polisi kısa sürede zanlıların Şanlıurfa'da olduğunu ve Suriye'ye kaçma planı yaptıklarını saptadı. Polis daha sonra da iki zanlıyı yakaladı. Zanlılar, Adana'ya getirilerek sorguya alınacak.

Evli adam, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı sonra başını taşla ezerek öldürdü

Son Dakika 3. Sayfa Evli adam, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı sonra başını taşla ezerek öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (126)

  • Yusuf Hoca: Erkeğin hakkıdır ikinci kadın. Dinimiz dört kadına kadar izin vermiş. Kadının kocasına karşı gelme hakkı yoktur. Günaha girmeyin. 17 179 Yanıtla
    Yav he he: Allahın verdiği canı Allah alır dinimizde zorlama yoktur saçma sapan yorum yapma 35 1 İdealist : Sen aslında okumuşsun bilgili bir dinsizsin bu yorumu da zekanla yazdın sırf dine düşmanlık yaptırmak için ama unutmaki herkez aptal değil o adamla birlikte idam edilsen keşke en az o kadar aşağılık yazdıkların İslamın nuru 3 beş iftira ile sönmez 30 0 Karataş: Dalga geçip, burayı karıştırmak için yazdığınızı düşünüyorum.Ya da size küfredilmesine meraklı bir ruh hastası.Bir tanesine bile bakıp derdinden anlamayan ,onun gönlünü kazanmaktan aciz zavallı.Rabbim sana öyle bir ikinci nasip etsin ki,anandan doğduğuna pişman ol.Yarabbim benim canımı şimdi al,rexil rüsva oldum diye insan içine çıkama inşaallah. 22 2 Feryal: Dinimiz kumalığı kabul etmezse uçurundan at başını taşla ez öldür mü demiş??????? Asil siz günaha girmeyin yanliş bilgilerle 16 4 .: Niye.savaştamıyız.erkek kıtlığımı var. 18 0 Hasim : Dinimizde var ama nasıldı peygamber Efendimiz nedemiş ne uygulamış ahlak olarak onu baz almak lazım sahipsize sahip çıkma amacıyla burda kudurma ve çukur meselesi daha onpilanda malisef yazık günah bunun gibi insanlar için yaşasın cehennem 13 5 SEN VE SENİN GİBİ KENDİNİ BİLMEZLERİN DİNİ YANLIŞ : AKIL YOKSUNU 14 2 Dyb: Yusuf Hoca Mallık yapma. Dinimiz öyle ulu orta dört kadını direk alabilirsin demiyor. Kendinize göre yorumlamayın. Eğer eşi eşliğini yapamıyorsa ve rızası var ise izin veriyor. Saptırmayın 14 2 biliyorum: seni elime geçirirsem görürsün hakkı hukuku 16 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement