Kumburgaz'da 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kumburgaz'da 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kumburgaz\'da 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Büyükçekmece Kumburgaz'da balık tutmak için denize açılan içinde 5 kişinin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

27.08.2012 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Kumburgaz'da balık tutmak için denize açılan içinde 5 kişinin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece koyunun 9 kilometre açıklarında bir kişinin cesedine ulaşıldığı belirterek, "Çalışmalar sırasında bir tane de can yeleği bulunmuş. Ancak kayıplara ait olup olmadığını teşhis yapıldıktan sonra söyleyebiliriz" dedi.

Turizmci 2 çocuk babası Şener Karataş (36), dün saat 17.00 sıralarında balık tutmak için arkadaşları İsmail Kılıçkaya, Bülent Balta (38), Metin Şahin (34) ve Hamdi Ali Ertuğrul ile birlikte denize açıldı. İçinde 5 kişinin bulunduğu tekne saat 20.30 sıralarında henüz belirlemeyen bir nedenle alabora oldu. Teknede bulunan Bülent Balta yaklaşık 4 saat yüzerek karaya ulaşmayı başardı. Balta hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, kaybolan 4 kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. Arama çalışmalarına havadan helikopterler de destek verdi. Kaybolan vatandaşların yakınları ise sabahın erken saatlerinde teknenin açıldığı Kumburgaz Demetkent Derya Sitesi sahiline geldi.

Yeterli ilginin gösterilmediğinden şikayet eden kayıp yakınlarının endişeli bekleyişleri sürerken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'de sahile gelerek ailelere çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akgün burada "İlk etapta ne belediyeye ne kaymakamlığa gelmiş herhangi bir bilgi yok. Şu anda arama çalışmaları devam ediyor " dedi.

Akgün, öğle saatlerinde yaptığı açıklama da Büyükçekmece koyunun 9 kilometre açıklarında bir kişinin cesedine ulaşıldığı belirterek, "Çalışmalar sırasında bir tanede can yeleği bulunmuş. Ancak kayıplara ait olup olmadığını teşhis yapıldıktan sonra söyleyebiliriz. Çalışmalar devam ediyor." dedi. Öte yandan bulunan cesedin Mimarsinan Balıkçı Barınağına çıkarılması bekleniyor. - İstanbul/ Büyükçekmece

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumburgaz'da 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement