Kumluca'da Gençlik Meclisi Kurulacak - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Gençlik Meclisi Kurulacak

Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu tarafından, U-14 Ortaokullar İlçe Gençlik Meclisi kurulması için çalışma başlatı.

14.12.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu tarafından, U-14 Ortaokullar İlçe Gençlik Meclisi kurulması için çalışma başlatı.

Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Orhantekin, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kılınç ile yönetim kurulu üyeleri, okul meclis başkanı ve sınıf temsilcileri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Orhantekin, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu okul meclisi tarafından, ilçedeki ortaokulları bir araya getirmek, bilgi paylaşımı ve fikir alışverişlerinde bulunmak, öğrencilerin kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla "U-14 Ortaokullar İlçe Gençlik Meclisi" kurulması konusunda bir çalışma başlatmak istediklerini söyledi.

İlçede liselerarası ilçe gençlik meclisinin olduğunu hatırlatan Orhantekin, "Gençlerimiz güzel çalışmalara imza atıyorlar. Aynı güzelliklerin ortaokullar arasında da olmasını arzuladıklarını ifade ederek, böyle bir çalışma yapılmasını istediler. Biz de bu konuda gençlerimize gerekli desteği vereceğimizi ifade ettik. Sizlerin de destekleri ve fikirleriyle bu konuda ortaokullar arasında bir çalışma başlatmak istiyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Çetinkaya da yaklaşık 3 yıl önce ilçe gençlik meclisi kurulması yönünde Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzaladıklarını ve kurulan gençlik meclisinde gençlerin güzel fikirlerinden faydalandıklarını söyledi.

Ortaokul öğrencilerinin de fikirlerinin önemli olduğunu belirten Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin sorunları, talep ve istekleri daha yaşanılabilir bir toplum için önemli. Özellikle biz yöneticiler için gençlerimizin fikirleri, yapacağımız hizmetin kalitesi ve verimliliği açısından yol gösterici olacaktır. Bu güzel düşüncenizi destekliyor, bize düşen bir görev olursa elimizden gelen desteği vereceğimizi belirtmek isterim."

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Okul Meclis Başkanı Merve Çelen de ortaokullar arası gençlik meclisi kurulması çalışmasının yanında okullarının bazı eksiklikleri bulunduğunu belirterek, bu konuda belediye başkanı Çetinkaya'da destek istedi.

Şu anda acilen okul bahçesinin düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Çelen, ayrıca okullarında konferans salonu yapılmasını istediklerini bildirdi.

Konuşmalarının ardından okul meclis başkanı Çelen tarafından Belediye Başkanı Çetinkaya'ya cüzlü Kuran-ı Kerim ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Gençlik Meclisi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement