Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu - Son Dakika
Güncel

Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu

Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu

Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa Selçuk Çınar getirildi.

28.03.2018 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa Selçuk Çınar getirildi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Kumluca Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İki dönem Esnaf Odası başkanlığı yapan Atacan Ertürk'ün tekrar aday olmaması nedeniyle tek aday olarak seçime gidildi. 2 bin 500 üyesi bulunan Esnaf Odasında Bin 800 üyenin oy kullanmayı hak ettiğini, ancak seçimlere yaklaşık 500 civarında bir üyenin oy kullandığı öğrenildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan oda seçiminde Divan Başkanlığını Finike Ulaştırma Hizmetleri Başkanı Ziya Aydemir yaptı. Genel Kurula, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Finike Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu, Finike Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak, Hasyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin İnce, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Elmalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Arslan ve Odaya kayıtlı üyeler katıldı.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına getirilen Selçuk Çınar, Kumluca Esnaf Sanatkarlar Odasının tüm yetkilerini esnafın adına kullanacağını söyledi. Konuşmaların ardından Atacan Ertürk, yönetim kurulu üyelerine plaket verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement