Kumluca'ya Yapılan Yatırımlar - Son Dakika
Güncel

Kumluca'ya Yapılan Yatırımlar

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, gerek Kumluca Belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya çok önemli alt ve üstyapı yatırımları gerçekleştirildiğini belirterek, "Kumluca ilçemizdeki projeler, yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a,...

27.07.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, gerek Kumluca Belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya çok önemli alt ve üstyapı yatırımları gerçekleştirildiğini belirterek, "Kumluca ilçemizdeki projeler, yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, bakanlarımıza ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'nın doğusundan batısına her noktasında yatırımların devam ettiğini ve bu yatırımlardan kentin her mahallesi ve ilçesinin nasibini aldığını kaydetti.

Kumluca'daki yatırımlar hakkında bilgi veren Uslu, şöyle devam etti:

"Kumluca- Tekirova arasındaki bölünmüş yol çalışması devam ediyor. Kumluca'yı da ilgilendiren Finike-Elmalı-Korkuteli- Bucak bölünmüş yol çalışması devam etmekte. Finike-Kumluca arası sıcak karışım asfalt çalışması tamamlandı. Kumluca Gödene Caddesi sıcak karışım asfalt çalışması bitme noktasına geldi. Karaöz Yat Limanı yapımı için proje çalışmaları devam etmekte. Seracılığın başkenti Kumluca'nın verimli toprakları su projeleriyle hayat bulmaya devam ediyor. İnşaatı devam eden depolama kapasitesi 2,8 milyon metreküp olan Adrasan Barajı ve sulama sistemiyle 6 bin dekar zirai arazinin sulanması sağlanacak. Kömürocağı Barajı ve sulaması, Kumluca Erentepe Barajı ve sulamasıyla yaklaşık 3 bin dekar arazi suyla buluşacak. Mavikent Akınca Göleti, Karacaören İncirağacı Göleti, İncircik Göleti, Gölcük Göleti, Ortaköy Göleti ve Beykonak Kanlıböngeç Göleti projeleri devam ediyor."

Uslu, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ve Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi pansiyonu inşaatının devam ettiğini, 24 derslikli okul binası, 200 yataklı pansiyonun ve spor salonunun yer aldığı Sağlık Meslek Lisesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını, Sağlık Bilimleri Fakültesinin açıldığını, Kumluca Devlet Hastanesi ek 50 yatak yapım işinin yatırım planına girdiğini bildirdi.

Gerek Kumluca Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya çok önemli alt ve üstyapı yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Uslu, "Kumluca ilçemizdeki projeler, yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, bakanlarımıza ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'ya Yapılan Yatırımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement