Kumru İlçesi İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kumru İlçesi İstişare Toplantısı

Kumru İlçesi İstişare Toplantısı

Ordu'nun Kumru ilçesi genel istişare toplantısı Döşekdibi mesire alanında yapıldı.

08.07.2013 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru ilçesi genel istişare toplantısı Döşekdibi mesire alanında yapıldı.

Her ay AK Part Kumru İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe istişare toplantısı Çatılı köyüne bağlı Döşekdibi mesire alanında gerçekleştirildi. Toplantıya Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İl Genel Meclisi Üyeleri Cevdet Bayazıt, Cemal Salgut, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva yaptığı konuşmada, "Bu toplantımızda milletvekillerimiz de olacaktı fakat Ankara'daki işlerinin yoğunluğundan katılamadılar. Bu toplantılara önümüzdeki aylarda da devam edeceğiz" dedi.

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ise yaptığı konuşmada, "Bu toplantılarımız hep böyle birlik ve beraberlik içinde devam edecektir. Kaymakamımız Ahmet Özkan bu konularda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler köy, mahalle ayırmadan bu zamana kadar tüm muhtarlarımızın yanında olduk. Onların ihtiyacı olan her şeyi, elimizden geldiği kadarıyla, imkanlarımız nispetinde ne varsa onu bölüşmek için buradayız. Yapılan hizmetlerin hepsi Kumru'ya yapılıyor. Önemli olan hizmetin ulaşması" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru İlçesi İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement