Kupa maçında kırmızı kart gören F.Bahçeli Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında oynayamayacak - Son Dakika
Spor

Kupa maçında kırmızı kart gören F.Bahçeli Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında oynayamayacak

Fenerbahçe'de Karacabey Belediyespor karşısında kırmızı kartla oyun dışı kalan kaleci Altay Bayındır, Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.

16.12.2020 21:57  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Karacabey Belediyespor'u konuk eden Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, 28. dakikada kırmızı kart gördü.

Genç kaleci, ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği için kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Altay'ın kırmızı kartı sonrasında akıllara Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynanacak olan maç geldi.

22 yaşındaki file bekçisi, direkt kırmızı kartla cezalandırıldığı için Gaziantep FK'ya karşı forma giyemeyecek. Altay'ın kırmızı kart cezası, Tahkim Kurulu tarafından 1 maça düşürülmezse genç kaleci 14. haftada oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasında da yer alamayacak.

Kupa maçında kırmızı kart gören F.Bahçeli Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında oynayamayacak

FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI NE DİYOR?

Futbol Disiplin Talimatı'nın 94. maddesinde kırmızı kart gören oyuncularla ilgili, "Resmi müsabakalarda hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek oyundan ihraç edilen futbolcular, 5. Fıkra hükmü saklı kalmak koşuluyla idari tedbirlidirler ve cezaları sona erinceye kadar hiçbir resmi müsabakada oynayamazlar." şeklinde yaptırım uygulanacağı açıklanmıştı.

Altay Bayındır çift sarı kartla oyundan ihraç edilseydi, 94. maddenin 5. fıkrası nedeniyle cezasını kupada çekecekti.

Kupa maçında kırmızı kart gören F.Bahçeli Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında oynayamayacak

Son Dakika Spor Kupa maçında kırmızı kart gören F.Bahçeli Altay Bayındır, Gaziantep FK maçında oynayamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gerçekler: Son haftalarda takımda büyük bir çöküş var. Sahada adeta yürümekte zorlanıyorlar. Fenerbahçede oynuyormuş gibi hayal kurarak top oynardık sokak aralarında. Yeni neslin Fenerbahçe hayali kurması şimdiki futbolcuların elinde. Çocuklarımızın hayallerini yok etmeyin... 0 0 Yanıtla
  • ÇILGIN: KONYASPORDA ESKİ KALECİLERİ BOŞTA SERKAN KIRINTILI ONU ALSINLAR HEM İYİ KALECİ HEMDE İYİ FENERLİ 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: KASITLI GÖRMÜŞTÜR ..BU DA BAŞLADI ...GEÇEN SEZON ANKARAGÜCÜ MAÇINDA BAŞLADI DÜŞÜSÜ DEVAM EDİYOR ..BUNUN LA BU İŞ OLMAZ HARUNLA HİÇ OLMAZ...EN KÖTÜ VOLKAN ...OLMADI ÇOK İYİ BİR KALEYCİ ALINMALI.. 0 0 Yanıtla

Advertisement