Kur'an Kursu Öğrencilerine Konferans - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencilerine Konferans

Kur\'an Kursu Öğrencilerine Konferans

Bitlis’in Ahlat İlçe Müftülüğü’ne bağlı yatılı Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere bireysel, dini ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” adı altında çeşitli konularda konferans verilmeye başlandı.

03.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Müftülüğü'ne bağlı yatılı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere bireysel, dini ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" adı altında çeşitli konularda konferans verilmeye başlandı.

İlçede bulunan Amine Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursu'ndaki kız öğrencilere Çevre ve Sağlık Teknisyeni Sevgi Gök ve Sağlık Memuru Tuğçe Moran, Abdurrahman Gazi Yatılı Erkek Kur'an Kursu'ndaki erkek öğrencilere ise Sağlık Teknisyeni Adem Beşli tarafından "Kişisel bakım ve sağlıklı yaşam" konulu konferans verildi.

Daha sonra konu hakkında kısa bir açıklama yapan Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, "Nasip olursa bundan sonra her ay iki kursumuzda da değişik konularda öğrencilerimize seminer verilecektir. Bu ay öğrencilerimize kişisel bakım ve sağlıklı yaşam konulu seminer verildi. Desteklerinden dolayı İlçe Sağlık Müdürü Çağrı Serkan Ansen ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencilerine Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement