Kura Çekilişinde Arbede - Son Dakika
Güncel

Kura Çekilişinde Arbede

Kura Çekilişinde Arbede

Erzincan'da yaptırılan konutların kura çekiminde eski belediye başkanı Yaşar Kaya CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’ın aleyhinde konuşma yapınca salonda arbede çıktı.

09.05.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski başkanın elindeki mikrofonu almak isteyen yeni belediye başkanı İsmail Can’ın müdahalesine salondakiler de dahil olunca tartışma yaşandı. Erzincan merkeze bağlı Ulalar Beldesi’nde yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan konutun kura çekim töreni Ulalar Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, CHP İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Bu sırada kendisine söz hakkı verilmediği için tepki gösteren Ulalar Belediyesi Eski Belediye Başkanı Yaşar Kaya izinsiz olarak kürsüde konuşma yapmaya başladı. Kura çekilişine davet edilmesini beklediğini ifade eden Kaya projenin beldeye hayat verdiğini, projeyle 750 insanın ev sahibi olduğunu belediyenin sürekli gelir sahibi olduğunu kıymetini bilenlerin ve bilmeyenlerin olduğunu söyledi.

Kaya konuşmasında salonda bulunan CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’a gönderme yaparak; “40 gün önce seçim meydanlarında sayın vekil ‘Burası bir mezardır burası çürük ve denetimsizdir’ dediğini hatırlatınca Ulalar Beldesi yeni Belediye Başkanı İsmail Can bir anda ayağa kalkarak eski belediye başkanı Kaya’nın elindeki mikrofonu almaya çalıştı. İki belediye başkanı arasında yaşanan arbedeyi ayırmak isteyen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’ın çabaları sırasında tartışmaya salondakilerde dahil oldu. Salonda yapılan anons ve araya girenlerin çabasıyla arbede büyümeden yatıştırıldı. Milletvekilleri ve Ulalar Belediye Başkanı törenin sona ermesini beklemeden salonu terk ettiler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kura Çekilişinde Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement