KURALLARA UYGUN ALIŞVERİŞ - Son Dakika
Magazin

KURALLARA UYGUN ALIŞVERİŞ

KURALLARA UYGUN ALIŞVERİŞ

Pop müziğin sevilen ismi Berksan, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Berksan, pandemi süreci, sosyal medya yasası ve artan şiddet olaylarına ilişkin konuştu

30.07.2020 12:50  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp bayram alışverişi yapan ve arkadaşlarının çocukları içinde& ; oyuncak mağazasından hediye alan Berksan'ın sosyal mesafe kurallarına uyarak alışveriş yapması gözlerden kaçmadı.

'EŞYALARIMI HEMEN YIKIYORUM'

Tüm kurallara uyduğunu ve şimdilerde& ; annesiyle birlikte oturduğunu söyleyen Berksan, "Ben kendimden çok annemi düşünüyorum. O yüzden dışarıda olduğum sürelerde mesafemi koruyorum. Eve gider gitmez de, eşyalarımı hemen yıkamaya atıyorum. Banyoya koşuyorum anlayacağız." diye konuştu.& ;

'SOSYAL MEDYA YASASINI DESTEKLİYORUM'

Hayvanlara olan sevgisi ile bilinen ve evinde hem köpek hem kedi besleyen Berksan'a son zamanlarda artan hayvana şiddet haberleri hatırlatılması üzerine, "Sosyal medya yasası nasıl hızlı şekilde çıktıysa, kadına şiddet ve hayvan hakları yasası da bir an önce çıkmalı. Sosyal medya yasasına çımasına sevindim ama aynı şekilde hayvan hakları kadına şiddet yasalarının da çıkmasını çok istiyorum" dedi.

'ŞARKIMA GÜVENİYORUM'

Ağustos ayının ilk haftasında yeni single'ının çıkacağının müjdesini veren Berksan, "Şarkıma çok güveniyorum ve çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin KURALLARA UYGUN ALIŞVERİŞ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement