'Kurbağa adamlar' minik Yusuf'u aramaya başladı - Son Dakika
3.Sayfa

'Kurbağa adamlar' minik Yusuf'u aramaya başladı

'Kurbağa adamlar' minik Yusuf'u aramaya başladı Ankara'dan gelen özel ekip, otizmli Yusuf'u sulama kanalında arıyor Eskişehir'de dünden bu yana kayıp olan Irak uyruklu Yusuf Gurubi'yi arama çalışmalarına başlandı.

01.07.2020 15:55  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kurbağa adamlar' minik Yusuf'u aramaya başladı

Ankara'dan gelen özel ekip, otizmli Yusuf'u sulama kanalında arıyor

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de dünden bu yana kayıp olan Irak uyruklu Yusuf Gurubi'yi arama çalışmalarına başlandı. Çalışmalar için özel olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinden gelen 'kurbağa adamlar' tarafından Yusuf'un en son görüldüğü sulama kanalı didik didik aranıyor.

Eskişehir'de dün saat 17: 00'dan buyana kayıp olan yabancı uyruklu 10 yaşındaki Yusuf Gurubi'nin arama çalışmalarına başlandı. En son akşam saat 22: 00 sularında Uluönder Göletli Park'ta görülen otizm hastası minik Yusuf'un ayakkabılarının olmadığı ve en son üzerinde mavi bir tişörtün olduğu öğrenildi.

"Kurbağa adamlar didik didik arıyor"

Otizm hastası Yusuf'un arama çalışmaları için özel olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinden 'kurbağa adamlar' geldi. Eskişehir-Bursa karayolunun yanından geçen ait sulama kanalını köşe bucak arayan ekipler, Yusuf'un izini sürüyor. Yusuf'un düştüğü tahmin edilen sulama kanalında derinliğin 1 buçuk metre olduğu öğrenildi.

\'Kurbağa adamlar\' minik Yusuf\'u aramaya başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Kurbağa adamlar' minik Yusuf'u aramaya başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar
    17:38 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti
    17:35 Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çay ocağında oturduğu esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonucunda ağır yaralanan kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
    17:34 Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde hırsızlık yapan şahıs, 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tarafından Kılıçaslan köyünde yakalanan şüpheli tutuklandı.

  • Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı
    17:34 Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca mermisi ve nakit para ele geçirildiği belirtildi.


Advertisement