Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla Tarsus ve Mut ilçelerinde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

24.09.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla Tarsus ve Mut ilçelerinde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Tarsus Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programa, Kaymakam Bekir Atmaca, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, daire amir ve müdürleri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Atmaca, burada yaptığı konuşmada, paylaşma duygularının ön planda tutulduğu bir bayramda birlikte olunduğunu söyledi.

Sıkıntılı bir süreç yaşandığını ifade eden Atmaca, "Şehit haberleriyle içimiz acıyor. Bu bayramlar vesilesiyle yaşananların son bulmasını umuyorum. Ülkemiz gerçekten büyük bir ülke ve yaşananlar son bulduracak güce sahiptir" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Can da bayram vesilesiyle ülkeye huzur, barış ve kardeşlik ortamının daim olmasını diledi.

Konuşmaların ardından bayramlaşan protokol üyeleri, sırasıyla ilçe jandarma komutanlığı, emniyet müdürlüğü, devlet hastanesi, huzur evi ve şehitliği ziyaret etti.

Mut

Mut ilçesinde de bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda yapılan programa, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Şen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, kurum amir ve müdürleriyle vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Akyüz, burada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.

Parkta yapılan bayramlaşma töreninden sonra protokol üyeleri, Mut Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement