Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

16.08.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pektaş mesajında, "Görev yapmaktan onur duyduğum Şarkışla'da sizlerle birlikte bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizleri en samimi duygularımla selamlarken, bayramın ruhuna uygun biçimde, huzurlu ve güvenli bir ortamda, kardeşlik ve birlik içerisinde geçirmenizi diliyorum." dedi.

Bayramların toplumsal yaşamda önemli yerleri olduğuna dikkat çeken Pektaş, şunları kaydetti:

"Bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut sevgi veren birlik ve birliği sağlayan özel günlerdir. Birlik ve dayanışmanın arttığı güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramlarda kırgınlıklar unutulur, küskünler barışır, aileler bir araya gelir. Bu denli önemli başlıkları bünyesinde taşıyan bayramlarımızı iyi değerlendirmeli, başta ailemiz olmak üzere toplumun her kesimine yönelik bireysel sorumluluklarımızı hatırlamalı, yaşadığımız dünyaya karşı görevlerimizi yerine getirmeliyiz.

Bu düşüncelerle Kurban Bayramı'nın ülkemize ve ülkemize barış huzur ve güven getirmesini temenni ediyor, siz sevgili hemşirelerinin değerli Kamu görevlilerinin ve basın mensuplarının kurban bayramını en içten duygularla kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement