Kurban Bayramı'na doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı\'na doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.07.2021 15:56  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uslu, mesajında, bayramlardaki yardımlaşmanın önemine değindi.

"Birbirimize sarıldığımız o güzel bayramlara yeniden kavuşuyoruz." ifadesini kullanan Uslu, şöyle devam etti:

"Biraz daha sabır. Biraz daha dikkat. Sevelim, sevilelim, sevdirelim. Sevdiklerimizin sağlığı için bu bayram mesafeleri sevgimizle yakın edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesini Rabbimden temenni ediyorum."

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da bayramların birliktelikleri, yardımlaşmayı, dayanışma ve paylaşmayı simgeleyen önemli günler olduğunu bildirdi.

Vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görev başında olacaklarını belirten Ulucan, bayram tatili süresince il genelinde trafik ve güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde olacağını aktardı.

Ulucan, şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı şahsım ve Antalya Emniyet Teşkilatı adına en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bayramı sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi temenni ederek esenlikler diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement